Fotbaliștii Farului susțin astăzi un meci „în familie”

Mihai Andries 23 Jul. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Fotbaliștii Farului** susțin astăzi un meci „în familie

Marian Pană, antrenorul principal al FC Farul, are, astăzi, prilejul să-i vadă la lucru, într-un meci-școală, pe toți fotbaliștii pe care-i are la dispoziție. Jucătorii vor fi împărțiți în două echipe, care vor juca între ele, de la ora 11.00, pe terenul principal.

„Avem mulți fotbaliști în probe, iar un joc în familie, în care să-i urmărim cu atenție pe toți, este cel mai nimerit prilej de verificare”, a declarat Auraș Brașoveanu, președintele Farului. Și disputa de sâmbătă, cu juniorii, va începe tot la ora 11.00.

În privința jucătorilor noi, Auraș Brașoveanu a declarat: „Astăzi (n.n. ieri), i-am prezentat lui Dan Ochia punctul de vedere exact al clubului. Am căzut de acord, iar acum aștept OK-ul patronului Giani Nedelcu. Am bătut palma și cu portarii Vlad Neagu și Laurențiu Marin, dar și cu Monel Cârstoiu, Marius Ion, Roberto Dumitru, Adrian Moroșanu și Ionuț Boldea. În cazul unora dintre ei, rămânerea în lot depinde de impresia pe care o vor lăsa în continuare, dacă va fi mulțumit de ei antrenorul Marian Pană. Noi am avut referințe pozitive despre toți. Moroșanu a jucat pentru Naționala Under-19 în Turul de Elită. Varianta Scarlat a căzut însă. Unii dintre componenții mai vechi ai lotului i-au spus că la Farul sunt probleme și că ar fi mai bine să decline oferta noastră, ceea ce jucătorul a și făcut. E alegerea lui, nu-l putem obliga. Cei care l-au întors din drum sunt din cei aflați pe lista noastră de plecări. Dar ciudat e că le spun altora să nu vină, dar ei nu vor să plece. Și lui Răduca i s-a transmis acest lucru, însă atacantul și-a menținut decizia, e jucătorul nostru”. Un alt fotbalist cu care Farul poartă negocieri este fundașul Dan Ignat, care a mai jucat la clubul constănțean.   

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 23 Jul. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă