Fotbaliștii Daciei Unirea au intrat în semicantonament. Pânzaru are sub comandă un jucător care reușise promovarea cu FC Voluntari

Marius ANGHEL 31 Jul. 2015, 12:58 Pregătiri, amicale

De joi, fotbaliștii din lotul echipei Dacia Unirea au intrat în semicantonament, jucătorii urmând să efectueze câte două antrenamente pe zi, primul având un caracter fizic, cel de-al doilea fiind tehnico-tactic. Conform promisiunii făcute, Costel Roșu se antrenează de ieri cu echipa la care s-a format ca jucător. La primul antrenament sub comanda lui Alin Pânzaru a lucrat alături de căpitanul echipei, Sorin Frunză.

Cu toate că primul antrenament al zilei a fost unul solicitant și s-a derulat la temperaturi ridicate, jucătorii au răspuns cu promptitudine la solicitările antrenorului. „De joi fotbaliștii au intrat în semicantonament. Această perioadă de pregătire o vom desfășura la Brăila pentru că, deocamdată, acestea sunt condițiile de care dispunem. Dar am mai efectuat astfel de stagii pe plan local și rezultatele au fost bune”, a declarat Valentin Avramescu, președintele echipei Dacia Unirea.

„Sper să nu mai existe niciun fel de probleme și să putem fi și noi sprijiniți financiar”

Conducătorul clubului brăilean a mai spus că vineri, 31 iulie, vor fi depuse la Primărie și Consiliul Județean actele pentru finanțarea echipei, dar a ținut să precizeze că și abonamentele pentru sezonul următor vor fi puse în vânzare în cel mai scurt timp. „Vineri vom depune dosarele pentru finanțarea echipei atât la Primărie, cât și la Consiliul Județean și așteptăm reacția oficialităților locale. Sper, ca de data aceasta să nu mai existe niciun fel de probleme și să putem fi și noi sprijiniți financiar. Totodată, vreau să aduc la cunoștința celor interesați că în cel mult două săptămâni vom pune în vânzare abonamentele pentru viitorul campionat. Toate detaliile în privința prețului acestora sunt stabilite, rămâne să mai analizăm doar perioadele pentru care le vom emite”, a mai spus Avramescu.

Oțelul, Dunărea Călărași și Unirea Slobozia vor veni pe Municipal

După amicalul cu Sportul Chiscani, Dacia Unirea va mai susține șase partide de verificare. Miercuri, 5 august, formația braileană se va deplasa la Delta Dobrogea Tulcea, iar sâmbătă, 8 august, va juca pe Municipal cu Oțelul Galați, formație care a retrogradat din Liga 1. Pe 12 august, Dacia Unirea va juca la Buzău cu Metalosport, una dintre cele mai bune echipe din Liga a 4-a, din județul vecin, iar pe 15 august, elevii lui Alin Pânzaru vor susține un test de verificare în compania Gloriei Buzău, locul disputării acestui joc nefiind încă stabilit. Pe 19 august, în penultimul amical, formația braileană o va întâlni la Brăila pe nou promovata în Liga a 2-a, Dunărea 2005 Călărași, iar în ultimul test, pe 22 august, brăilenii vor juca, tot pe teren propriu, cu Unirea Slobozia, echipă din Liga a 3-a.

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 31 Jul. 2015, 12:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă