Fotbal prin nămeții de zăpadă

25 Jan. 2012, 21:56 Pregătiri, amicale
Fotbal** prin nămeții de zăpadă

Echipa de fotbal FC Panciu a disputat astăzi al doilea meci de verificare, împotriva formației Șoimii Mircești, grupare care activează în Superliga Vrancei. Pe un teren greu, acoperit de un strat gros de zăpadă, păncenii s-au desprins în actul secund și s-au impus cu 2-0 (0-0).

Nemulțumit de ratările echipei sale din prima repriză, antrenorul principal al FC Panciu, Ionică Serea a intrat în teren și a deschis scorul, iar Cristian Bîra a închis tabela.

FC Panciu a evoluat cu: Gabriel Lazăr – Parlac, Gurguiatu, Stan, Cl. Mihai – Căt. Tudor, Duțu, Bîra, Stoian – Predoiu, Radu. Pe durata partidei au mai intrar portarul George Lazăr și jucătorii de câmp Beșa, Corbea, Panaite, Gălățeanu și Marius Gheorghe.

Vineri, echipa din Panciu va pleca în cantonament la Frasin – Suceava. Alte meciuri de verificare pentru FC Panciu: pe 11 și 18 februarie o „dublă” cu Politehnica Galați, pe 25 februarie: cu formația Conpet Cireșu (Brăila), la Panciu.

Conducerea clubului păncean intenționează să perfecteze și un meci de verificare împotriva formației Oțelul II Galați, grupare la care antrenor principal este Damian Băncilă, fost antrenor al păncenilor.

articol scris de George Dumitru

25 Jan. 2012, 21:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă