Fortuna s-a distrat cu rezervele Viitorului Constanța

Mihai Andries 01 Aug. 2014, 20:20 Pregătiri, amicale
Fortuna s-a distrat** cu rezervele Viitorului Constanța

Gruparea de Liga a II-a Fortuna Poiana Câmpina a disputat ieri de dimineață cel de-al doilea joc de verificare al acestei perioade de pregătiri. După ce în partida de debut au zdrobit pe Conpet Ploiești, cu 6-1, trupa antrenată de Florin Stăncioiu a dispus de Viitorul Constanța, cu 3-0. La echipa de la malul mării, supervizată din tribune de fostul internațional al României, Gheorghe Hagi – totodată finanțatorul echipei -, au evoluat jucători care nu au prins lotul pentru meciul cu Rapid București, cei mai buni juniori din propria pepinieră, dar și fotbaliști aflați în probe.

Revenind la joc, trebuie să spunem că disputa a fost la discreția prahovenilor, golurile fiind marcate de Antohi (minutul 14), Savin (25, în foto) și Birău (80), iar spre finalul întâlnirii constănțenii au irosit o lovitură de pedeapsă prin Ianis Hagi. După meciul amical cu formația din Constanța, jucătorii Fortunei au plecat de astăzi în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în localitatea brașoveană Tărlungeni.

În afară de antrenamentele specifice, jucătorii lui Stăncioiu vor disputa și patru jocuri de verificare: cu ACS Berceni (4 august), Unirea Slobozia (7 august), Unirea Tărlungeni (12 august), Săgeata Năvodari (15 august). Nu în ultimul rând, trebuie precizat și faptul că Sergiu Arnăutu va fi în lotul cu care Fortuna va aborda cantonamentul de la Tărlungeni, o decizie privind înregimentarea atacantului urmând a fi luată în cel mai scurt timp. În schimb, la capitolul despărțiri pot fi menționați Cristescu, Dragu și Tudorache, care nu au convins în amicalul de ieri.

Fortuna Poiana Câmpina – Viitorul Constanța 3-0 (2-0)
Stadion: Fortuna Poiana Câmpina. Spectatori: circa 300. Au marcat: Antohi (14), C. Savin (25), Al. Birău (80)/-.
Fortuna: I. Popescu – C. Savin, M. Marin (cpt), B.Șandru, G. Damian – G. Honciu, I. Cioinac – V. Munteanu, And. Antohi, E. Zsiga – S. Arnăutu. Au mai jucat: Zegheru – D. Cristescu, Dobrosavlevici, Birău, M. Stancu, Buhuși, Cl. Dragu, B. Năstase, Tudorache, Băcioiu, Minciună. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Viitorul: Tordai – Toriște, Marcio, Boitoș (cpt), Igor – Lupu, Adăscăliței, D. Gheorghe, Gogoreanu – Stoica, Marco. Au mai jucat: Rogoza, Vasiu, Cruceru, Grecu, Ianis Hagi, Tudoran, Casap, Panait, Hasnaș. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă.
Au arbitrat: Mihai Amorăriței, Ștefan Călărașu (ambii, din Câmpina) și Ciprian Geambazu (Bușteni).

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 01 Aug. 2014, 20:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă