Fortuna l-a luat pe „oțelarul” Chipirliu!

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 11:54 Pregătiri, amicale
Fortuna l-a luat pe „oțelarul

Ieri, la Izvorani, Fortuna Poiana Câmpina a susținut al doilea meci de verificare, adversară fiind CS Balotești, grupare din același eșalon valoric, scorul final fiind 0-0. A fost însă un meci dominat de gruparea prahoveană, care însă nu a reușit să marcheze, în ciuda ocaziilor avute.

De remarcat, apariția sub comanda lui Florin Stăncioiu a unui jucător nou, venit „pe filiera Oțelul”, tânărul Bogdan Chipirliu (în foto, atacant de 21 de ani, care a fost pe banca de rezerve a Oțelului, la meciul cu Corona, din prima etapă a Ligii I) fiind lăsat de gălățeni la echipa lui Radu Călin.

Prin venirea sa, dar și prin aducerea lui Mircescu, linia ofensivă are acum soluții destul de bune numeric și speră oficialii Fortunei, și valoric. Singurul jucător din lotul lui Stăncioiu care nu a fost folosit în amicalul de ieri a fost Antohi, care a acuzat ușoare probleme medicale.

Pentru următoarele amicale, lista adversarelor pentru Fortuna (care rămâne în cantonament centralizat la Izvorani), cuprinde meciuri cu Astra 2 Ciorani (sâmbătă), apoi Gloria Buzău (miercurea viitoare) și Metaloglobus (4 februarie). Foarte probabil, prahovenii vor renunța la stagiul centralizat din Antalya, urmând să se pregătească și în al doilea cantonament al iernii tot la Izvorani.

Fortuna Poiana Câmpina – CS Balotești 0-0
Stadion: „Complexul Olimpic Izvorani”

Fortuna: Hințașcu – D. Cristescu, M. Marin, Șandru, Damian – V. Munteanu, Jugaru (R. Moise), Minciună, Năstase – Camara, Mircescu. Au mai jucat: Manyur – Cazacu, Alb. Gheorghe, Caramalău, Mureșan – Bereșoae, Crăciun, Crosman, Ad. Ungureanu – Chelaru, Chipirliu. Antrenor: Florin Stăncioiu.

CS Balotești: Tănase- Găman, Flămânzeanu, Pacinschi, Salaman- Negrea, Mande- Ciupitu, M. Sandu, Butucel- Păuna. Au mai intrat: Fulga- Dumitru, Filip, I. Lucian, Antoche, Funieru, Ene, S. Crăciun. Antrenor: Tudorel Dumitru.

Au arbitrat: Cristian David, Mihăiță Necula, Roxana Ivanov.

Sursa: Ziarul de Prahova

Marius ANGHEL 23 Jan. 2014, 11:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă