Fortuna, doar egal cu Titu!

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 11:40 Pregătiri, amicale
Fortuna,** doar egal cu Titu!

Chiar daca reprezentantii Fortunei Brazi au reusit aducerea multor jucatori in aceasta pauza, din pacate prestatia echipei nu a fost una convingatoare in cele doua jocuri amicale disputate in tara. Si in ultimul test de dinaintea inceperii returului, formatia prahoveana de Liga a III-a a bifat tot un rezultat de egalitate, 1-1, asa cum o facuse si saptamana trecuta, la Izvorani. Atunci a intalnit pe Metaloglobus Bucuresti, iar ieri, pe stadionul Chimia, din Brazi, s-a duelat cu dambovitenii de la Urban Titu.

Cum spuneam anterior, jocul prahovenilor nu a fost unul datator de sperante pentru partea a doua a campionatului, iar un argument la cele afirmate mai sus este si faptul ca in prima repriza nu si-au creat nicio ocazie importanta de gol, neexpediind niciun sut, „mai sanatos”, pe spatiul portii dambovitenilor.

Abia dupa pauza au aparut si sansele de gol, prima fiind semnata de atacantul Buhusi (51). Dupa doar cinci minute, oaspetele Sandulescu a trecut usor de defensiva gazdelor si doar faultul din pozitie de ultim aparator al lui Tegzes a facut ca dambovitenii sa nu deschida scorul. In cele din urma, gazdele aveau sa marcheze prin Danci (74), cu un sut la care portarul Dumitrescu a avut partea sa de vina. Insa, noul intrat Mindrusca avea sa restabileasca scorul final, el introducand balonul in propria poarta (86), dupa o lovitura libera executata de Ciocotoiu si care, in prealabil, a lovit bara laterala.

Fortuna Brazi – Urban Titu 1-1 (0-0)
Stadion: „Chimia”, Brazi. Au marcat: Danci (74) / Mândrușcă (86 – autogol).

Fortuna: C. Ion – C. Gheorghe (73 Petean), Marin, A. Stoica, Tegzes (56 Bilia) – Nastase (69 Antohi), Danci, Minciuna (cpt), Munteanu (80 Muresan) – Elek (79 Mindrusca), Buhusi (79 Crosman). Antrenor: Eduard Iordanescu.

Titu: Dumitrescu (cpt) – Stoica, I. Dan, Butoi, Mirescu – Dicu, Corbu, Lamba, Ciocotoiu – Sandulescu, A. Roman. Au mai jucat: Fl. Andrei – Constantin, Lica, Tudose, Mitrea, Penescu, Chiric, Al. Roman. Antrenor: Nicu Croitoru.

Arbitri: Ionut Neagu (Poienarii Apostoli) – Valentin Dumitru (Gherghita) si Emil Mateescu (Ploiesti).
Cartonase galbene: Danci (85)/Butoi (68).
Eliminare: Tegzes (56).

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 02 Mar. 2013, 11:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă