Fortuna bate Academia Puskas!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 17:30 Pregătiri, amicale
Fortuna bate** Academia Puskas!

Echipa pregătită de Eduard Iordănescu a obținut cel mai bun rezutat al ei, din turneul de pregătire din Turcia, prin prisma adversarei întâlnite – gruparea Puskas FC fiind principala candidată la promovare din al doilea eșalon al fotbalulu maghiar. Fortuna – Puskas Academy s-a terminat 1-0, după golul marcat de Buhuși, în repriza secundă, la capătul unui meci care a mulțumit staff-ul Fortunei.

A fost și Hagi la meci

Partida dintre cele două grupări, desfălurată la Belek a avut un oaspete de seamă, Gheorghe Hagi venind să vadă disputa celor două echipe „de viitor”; din România, respectiv Ungaria. Academia „Puskas”, din Ungaria, este un club obișnuit cu turneele organizate de Gheorghe Hagi, la clubul său, Viitorul Constanța, relațiile dintre „Rege” și maghiari fiind foarte bune.

Ultimul amical, tot anulat

După victoria cu maghiarii, cei de la Gortuna trebuiau să joace și ieri, cu o echipă din eșalonul secund ucrainean, Helios, dar partida a fost anulată, la cererea prahovenilor, la fel cum se întâmplase și cu partida contra georgienilor de la Zugdidi ! Astfel, Fortuna revine astăzi în țară, fără a mai juca vreun amical, cu doar două partide «relevante» în Antalya, urmând să mai dispute două meciuri de verificare «acasă», unul dintre ele cu Delta Tulcea.

Fortuna Brazi – Puskas Academy (Ungaria 2) 1-0 (0-0)
A marcat: Buhuși (58)

Fortuna: Ion Cosmin – C. Gheorghe, M. Marin, A. Stoica, Tegzes – Vali Munteanu, Minciună, Cioinac, B. Năstase – Buhuși, Elek. Au mai jucat: Bilia, Petean, Mândrușcă, S. Mureșan, M. Mureșan,Crosman, Danci.

Puskas: Sándor – Margitics, Aposztolopulosz, Vaszicsku, Farkas N. – Tóth, Szakály, Polonkai – Nagy, Zsolnai, Baracskai.

Articol scris de Marian DIMA
Foto: pfla.hu
 

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 17:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă