Fortuna a remizat la unu cu Metaloglobus!

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 11:42 Pregătiri, amicale
Fortuna a remizat la unu** cu Metaloglobus!

Fortuna Brazi a terminat la egalitate primul amical disputat în țară din acest an, scor 1-1 cu colega de eșalon Metaloglobus București. La acest joc a fost prezent și patronul Radu Călin, care a văzut jocul alături de staff-ul echipei. Din păcate nu a putut asista și la primul succes de la revenirea formației din Antalya, acolo unde echipa antrenată de Eduard Iordănescu a efectuat cantonamentul de iarnă.

Chiar dacă Fortuna a arătat o poftă bună de joc, o disponibilitate ridicată la efort și o posesie superioară, în repriza întâi a trimis doar o singură dată mingea pe spațiul porții adverse, având, totodată, și o bară. Astfel, mijlocașul Minciună a fost jucătorul care l-a întrebuințat serios pe Craiu cu un șut de la 16 metri, în urma unei pase primite de la Munteanu (30) – poate cel mai activ om al Fortunei în amicalul de ieri. După doar trei minute, fundașul central Stoica a reluat din întoarcere, în bara transversală, o minge venită din corner de la același Minciună. Cam acestea au fost cele mai clare șanse de gol ale echipei prahovene, în rest jucătorii Fortunei „s-au întrebuințat” doar să-l certe pe centralul Safta.

La reluare, după o perioadă de acalmie, Fortuna a trecut în avantaj prin golul reușit de fostul petrolist Buhuși, în urma unui corner și o recentrare a lui Munteanu (60). Dar, după doar 10 minute bucureșteanul Neagu a restabilit egalitatea, cu un șut lobat de la 18 metri, după ce anterior tot el a ratat șansa de a marca, reluând din 10 metri pe lângă poartă (65).

Spre finalul partidei prahovenii au încercat golul victoriei, dar fără prea mari sorți de izbândă, spre nemulțumirea conducerii Fortunei.

În această săptămână, trupa prahoveană de Liga a III-a – care are ca obiectiv promovarea în eșalonul secund – va disputa vineri, de la ora etapei, un ultim test, în compania unui adversar care urmează a fi stabilit. Apoi, pe 8 martie, Fortuna va primi replica Unirii Câmpina, în primul joc al returului.

Spionați de peste tot

La partida disputată pe terenul sintetic din cadrul Complexului Olimpic Izvorani au asistat și oficiali de la cele două echipe locale aflate în serie cu Fortuna: Conpet Ploiești și Unirea Câmpina. Tehnicianul transportatorilor de țiței prin conducte, l-am numit aici pe Florin Pârvu, a preferat să vadă meciul din mașină, autovehicul parcat în imediata vecinătate a terenului de joc. În schimb, Marius Zencenco, oficialul Unirii Câmpina, a vizionat doar prima repriză, iar în pauza meciului s-a întreținut, preț de câteva minute, cu finanțatorul Fortunei Brazi – Radu Călin.

Fortuna Brazi – Metaloglobus București 1-1 (0-0)
Stadion: „Complexul Olimpic”, Izvorani. Spectatori: 50. Au marcat: Buhuși (60) / Neagu (70).

Fortuna: C. Ion (75 Tiut) – C. Gheorghe (72 Bilia), M. Marin, A. Stoica (82 Alb. Gheorghe), Tegzeș (65 M. Mureșan) – V. Munteanu (83 S. Mureșan), Cioinac (73 Danci), Minciună (cpt) (80 Crosman), B. Năstase (65 Petean) – Buhuși (78 Antohi), Elek (71 Mândrușcă). Antrenor: Edi Iordănescu

Metaloglobus: Craiu – Dinu, Botea, Stegaru, Cană – Neagu, Vlad, Stângă – Ilin, Raicu, Potecea. Au mai jucat Mărunțelu, Nedelcu – Nițu, Voicu, Simion, Stan, Petcu, Kassai, Orășanu. Antrenor: Adrian Matei.

Au arbitrat: Mihai Safta – Cristian Lefter și Ionel Gheonea.

Sursa: Ziarul Prahova

Marius ANGHEL 25 Feb. 2013, 11:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă