„Forestierii” au stat în campionat și au defilat cu juniorii. Trupa lui Popovici a coborât în clasament după etapa 24

Marius ANGHEL 13 Mar. 2017, 12:59 Pregătiri, amicale

Chiar dacă Foresta a stat în etapa a 24-a a Ligii 2, antrenorul Cristian Popovici nu i-a lăsat liberi în weekend pe fotbaliștii săi. Sâmbătă, a programat un meci școală, pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv, în compania echipei de juniori a clubului, pregătită de Aurel Constantin.

A fost un bun prilej pentru Popovici de a rula tot lotul de jucători, evoluând inclusiv Alessandro Masella și Constantin Aeroaiei, care au fost accidentați în ultima perioadă.

Rezultatul final al amicalului a fost 8-0 (5-0) pentru seniori, golurile victoriei fiind marcate de Căinari (2), Dumitriu (2), Cerlincă, Coroamă, Dănilă și Grumezescu.

Au coborât pe locul 10

Fiindcă ar fi trebuit în weekendul trecut să o întâlnescă pe teren propriu pe ACS Berceni, Foresta a stat în campionat, la cel ca și Dunărea Călărași. Gruparea suceveană a coborât până pe locul 10 în clasament, fiind devansată în ierarhie de Luceafărul Oradea, care s-a ales cu un punct din confruntarea de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare.

În etapa viitoare, sucevenii au parte de un meci dificil în deplasare, împotriva Chindiei Târgoviște, sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 13 Mar. 2017, 12:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă