Foresta a câștigat lejer amicalul cu CSM Pașcani. Vraciu, din nou printre marcatori

Marius ANGHEL 16 Feb. 2017, 16:23 Pregătiri, amicale

Meciul amical dintre Foresta și CSM Pașcani, disputat cu exact zece zile înaintea startului sezonului de primăvară al ligii secunde, s-a încheiat cu victoria clară a formației pregătite de Cristi Popovici, cu 5-1.

Partida desfășurată pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv a fost la discreția sucevenilor, chiar dacă oaspeții au fost cei care au deschis scorul, prin Nuțescu, în minutul 9, cu un vole din afara careului de 16 metri. Egalarea a survenit câteva zeci de secunde mai târziu, atunci când Cerlincă a intrat în centru și a punctat cu un șut spectaculos, de la 25 de metri, fără speranță pentru portarul Turiță. După o bară pe care și-a trecut-o în cont Dumitriu, direct din corner, Foresta a trecut în avantaj grație reușitei semnate de Drugă, la jumătatea primei reprize. Scorul pauzei a fost stabilit de Vraciu, cu o reluare din gura porții, nu înainte însă ca Drugă și Dumitriu să ia la țintă bara transversală.

Ultimele două goluri al întâlnirii au fost marcate de Bogdan Rusu, primul cu un șut în forță din interiorul suprafeței de pedeapsă, iar cel de-al doilea cu un șut plasat pe lângă portarul advers.

„A fost un meci pe care noi l-am controlat în totalitate, s-a simțit diferența de valoare existentă între Foresta și CSM Pașcani, formație care evoluează în eșalonul al treilea. Din păcate unii dintre jucătorii noștri continuă să trateze cu superficialitate unele faze ale jocului, acesta fiind un aspect de care nu sunt mulțumit. Până acum am jucat numai pe sintetic și sper ca săptămâna viitoare vremea să ne permită să ne antrenăm și pe Areni”, a declarat, citat de Monitorul de Suceava, antrenorul Cristi Popovici.

Foresta a început meciul cu CSM Pașcani în formula: Niga (Muntean 30) – Bălan, Lung, Asanache, Semeghin – Cerlincă, Dumitriu, Dănilă, Drugă – Rusu, Vraciu. Stănescu și Mutu au intrat la pauză, iar Hînțăscu – Mihălăchioaie, Florescu, Ivan, Strugariu, Coroamă, C. Buziuc și Vicovanu au jucat în ultima jumătate de oră a întâlnirii.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Foresta Suceava

 

Marius ANGHEL 16 Feb. 2017, 16:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă