Focșănenii, mai buni decât Oțelul II Galați

15 Aug. 2011, 14:16 Pregătiri, amicale
Focșănenii, mai buni** decât Oțelul II Galați

CSM 2007 Focșani s-a impus cu 3-2 (1-0) în testul de verificare susținut pe Stadionul Milcovul din Focșani împotriva colegei de serie, Oțelul II Galați, partidă la care a fost prezent în calitate de spectator și președintele gălățenilor, Marius Stan. Acesta a vrut să-i vadă la lucru pe Alexandru Iacob și Daniel Ionuț Novac, care au fost transferați de la Victoria Brănești.

Focșăneanul Milea a deschis scorul la prima fază de atac, după ce a marcat cu un șut plasat după o centrare trimisă de Mîndrescu, iar peste un minut, același Milea a lovit bara, cu un șut în urma căruia focșănenii au cerut gol, dar asistentul a considerat că balonul nu a trecut în întregime liniii porții.

Actul secund a început cu CSM în atac, și același Milea a împins minea în poartă pentru 2-0 (47). Galațenii au replicat prin Elek (63, care a punctat cu un șut din interiorul careului). CSM a trecut în avantaj de două goluri după reușita lui Adrian Toma, care a executat perfect o lovitură liberă (77), iar scorul final a fost stabilit cu două minute înainte de final de Elek (88), în urma unei neglijențe a apărării vrâncene.

CSM 2007: Borș – Stanciu, Toader, Crăciun, Dumitriu – Săpunaru, Suvac, Șonțu, Mîndrescu – Milea, Tîrcă. Au mai intrat pe durata partidei: Ciornei, E. Ștefan, Toma, Lida, Trifan, D. Negoiță și I. Negoiță.

articol scris de George Dumitru

15 Aug. 2011, 14:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă