Foarfecele lui Mansour! Senegalezul a marcat din nou pentru noua sa echipă, prin execuția care îi place cel mai mult

Marius ANGHEL 29 Jan. 2018, 12:59 Pregătiri, amicale
Foarfecele lui Mansour!** Senegalezul a marcat din nou pentru noua sa echipă, prin execuția care îi place cel mai mult

Liderul Seriei a 4-a a Ligii 3, ACS Șirineasa, a jucat, duminică, un alt amical împotriva fostei echipe a actualului antrenor Dan Vasilică, Internațional Bălești, formație aflată pe locul 13 în aceeași serie. Trupa care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Petroșani s-a impus cu scorul de 4-0 prin reușitele lui Marius Ioniță, de două ori, Gueye Mansour, gol din foarfecă, și Ovidiu Vezan.

Echipa folosită de Dan Vasilică a fost următoarea: Sălăjan – Dragu, Lung, Ioniță, Vasile, Iordache, Frățilescu, Stoenac, Gîrbiță, Bedea, Mansour. Au mai jucat: Marinoiu – Vezan, Zaina, Cocină, Voinea, Gruia, Dulap, Marin și Piciu.

„Mansour a marcat din foarfecă, după ce la faza golului unu marcat de Ioniță mai trimisese odată mingea în transversală, tot din foarfecă”, a povestit antrenorul Dan Vasilică.

Sâmbătă, ACS Șirinesa a remizat, în deplasare, cu liderul Ligii a 4-a Hunedoara, CS Hunedoara, scor 1-1. În urmă cu o săptămână, la debutul pentru noua sa echipă, atacantul senegalez Gueye Mansour a marcat în amicalul cu Petrolul Bustuchin, scor 2-1.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 29 Jan. 2018, 12:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă