Florea a înscris primul gol, Chindia a învins-o la scor pe CS Mioveni

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 12:50 Pregătiri, amicale

CS Mioveni și Chindia Târgoviște au înscris împreună cinci goluri în penultimul, respectiv ultimul meci amical al perioadei de pregătire de iarnă. Dâmbovițenii s-au impus cu 4-1 pe terenul argeșenilor, toate reușitele partidei având loc în partea secundă a jocului.

După o primă repriză echilibrată, fără goluri, în partea secundă a amicalului desfășurat pe stadionul Orășenesc din Mioveni a curs cu transformări. Pentru echipa lui Laurențiu Roșu a marcat Sebastian Ivan, în timp ce pentru cea a lui Nicolae Croitoru au punctat Liviu Mihai, Daniel Florea, Cristian Cherchez și Cristian Neguț.

A fost meciul în care și cea mai importantă achiziție a iernii a Chindiei a reușit să înscrie. Atacantul Daniel Florea a marcat pentru prima dată de când a semnat cu gruparea târgovișteană. Și Cherchez și-a trecut o dată numele pe lista marcatorilor, acesta demonstrând încă o dată că e unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Nu e doar golgheterul din campionat, ci e și în amicale, în cele cinci teste ale iernii punctând de trei ori.

CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Gugu, Fl. Ilie, Alexe – Mârzeanu, Andr. Neagoe, Ed. Florescu, Rădescu – Ed. Neacșu, C. Năstăsie. Au mai jucat: Gheorghe, Val. Balint, Seb. Ivan, Roșoagă, Al. Neagu, Ayza, Șchiopu, Arsenică, Negoiță, Trașcu, Ed. Stoica

Chindia: I. Popescu – D. Ciobotariu, Acasandrei, Vătavu, Martac – Jurj, Rogoveanu, L. Mihai, Licu – D. Florea, Cherchez. Au mai jucat: Meilă – Dumitrașcu, C. Dinu, Ad. Ioniță, Pencea, Andr. Șerban, Crinel Stoica, Ludușan, Nisipeanu, Cr. Neguț

Pentru CS Mioveni, meciul cu Chindia nu a fost ultimul amical din această iarnă. Din cauza retragerii din campionat a Olimpiei Satu Mare, partida contra ei, contând pentru etapa a 22-a, nu se va mai disputa, astfel că, formația lui Laurențiu Roșu va mai juca un amical. Astfel, CS Mioveni o va întâlni pe AFCM Alexandria pe 24 februarie. Până acum, argeșenii au obținut următoarele rezultate în amicale: 3-1 cu Unirea Bascov, 7-0 cu Abatorul Slobozia, 3-1 cu CS Balotești, 0-2 cu Metaloglobus și 1-4 cu Chindia.

În schimb, Chindia pare pregătită pentru reluarea campionatului, sâmbătă, de la ora 12:00, urmând a o întâlni în deplasare pe ASU Politehnica Timișoara. În amicale, târgoviștenii au obținut următoarele rezultate: 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, 1-0 cu CS Balotești, 2-1 cu Petrolul Ploiești, 1-2 cu FC Argeș și 4-1 cu CS Mioveni.

Foto: fb CS Mioveni

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 12:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă