Flacăra a încasat goluri și jucători pe „Dan Păltinișanu”

22 Aug. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale

ACS Poli își conturează lotul și a dispus miercuri cu 4-0 de cea mai nouă grupare din Timișoara, Flacăra venită de la Făget. Oaspeții au avut în componență mai mulți jucători care au început pregătirile cu formația pregătită de Vali Velcea dar care nu fac parte din planurile acesteia pentru noul sezon.

Scorul a fost deschis rapid, după doar zece minute de căpitanul Andrei Zăgrean, care încă nu și-a pus semnătura pe contract. Atacantul a finalizat din unghi o acțiune personală. Deși a dominat complet, ACS Poli nu a mai marcat decât după pauză. Cei care au făcut-o apoi au fost tot jucătorii care au acest atribut în fișa postului. Enciu, atacantul venit de la Recaș a reușit dubla, marcând în minutele 65 și 84. Mai întâi după o pătrundere, apoi după o centrare pe jos a lui Trandu. Iar scorul final a fost stabilit de Alex Boștină, care a rămas singur cu portarul după o combinație la mijlocul terenului.

Flacăra nu a avut practic nicio ocazie reală de gol, doar pe finalul primei reprize o centrare deviată a lui Abiodun i-a creat ceva emoții lui Kirev.

Majoritatea jucătorilor pe care a mizat Vali Velcea în acest meci vor rămâne în lot. Probabil Mirel Soare nu va fi reținut iar în zilele următoare sunt așteptate ultimele întăriri.

ACS Poli (antrenor Valentin Velcea): Kirev – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Goge, Poparadu, Dobricean, Anițoiu – Zăgrean, Szekely. Au mai intrat: Coca – Rațiu, Zaluschi, Daminuță, Trandu, Artean, Boldea, Enciu, Boștină, Soare și Miculescu.

Flacăra (antrenor Sorin Brîndescu): Burtic – Iovan, Tuculea, Gălan, C. Toma – Vântură, Fuchs, R. Briciu, Szalkai – Speroni – Abiodun. Au mai intrat: Ostafie, Rădulescu – Damian, Scânteie, Ștefanovici, Pleșcan, Semenea, Ardelean, Jichici, Vlădia, Secotă, Birău, Coșovanu și Onosă.

Jucători pentru Flacăra

Formația ce joacă acum în Calea Șagului i-a avut în primul unsprezece pe Iovan, C. Toma, Fuchs, Vântură și Szalkai, pe parcurs intrând și portarul Ostafie, cu toții tineri fotbaliști care nu intră în atenția lui ACS Poli pentru obiectivul stabilit imediat. Prin urmare aceștia vor fi împrumutați de Marian Iancu la divizionara C. În poartă antrenorul Sorin Brîndescu a început cu Burtic, fostul portar al Recașului. La Flacăra vor juca și alți tineri de perspectivă ai lui Poli, precum Damian, Coșovanu, Ardelean, Pleșcan și Jichici. De asemenea de la Banatul au venit Secotă și Birău.

ACS Poli va disputa următorul amical, sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu cu Vulturii Lugoj. În timp ce Flacăra va evolua în aceeași zi și de la aceeași oră cu Ripensia pe „Colterm”.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

22 Aug. 2012, 15:58 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă