FK Csikszereda a pierdut primul amical, în fața unei echipe a Viitorului fără mulți jucători de bază

Marius ANGHEL 28 Jun. 2019, 01:25 Pregătiri, amicale

La aproape două săptămâni de la reunire, FK Csikszereda a disputat joi, 27 iunie, primul amical al verii. Echipa din Miercurea Ciuc nou-promovată în Liga 2 s-a deplasat la Brașov, acolo unde a întâlnit-o pe Viitorul, în fața căreia a pierdut cu 0-2. Hamidou Keita (16) și Cosmin Tucaliuc (67), acesta din urmă cu un șut superb de la 30 de metri, au înscris golurile testului.

Dacă Valentin Suciu, antrenorul Ciucului, a folosit mulți dintre jucătorii pe care îi are la dispoziție, pentru a-i testa și a se decide în privința menținerii lor în lot, și constănțenii au avut o echipă improvizată, însă, chiar și așa, s-au dovedit mai buni. Cu o parte dintre jucători menajați și cu alții plecați la Campionatul European U21, Viitorul a început partida cu trei puști de 17 ani, Grosu, Bîrzu și Pitu, cu noile achiziții Filip, Ammari și Keita, pentru ca în partea secundă să evolueze și ceilalți tineri din lot: Popescu (16 ani), Munteanu (17 ani), Tucaliuc (19 ani), Mălăele (16 ani) și R. Mihai (16 ani).

Hamidou Keita a deschis scorul destul de repede, din minutul 16, în timp ce, în partea secundă, Cosmin Tucaliuc l-a majorat din minutul 67, cu un șut de senzație.

Viitorul: Tordai (Mușat 70) – Grosu, Bîrzu, Kuipers (Mladen 70), Filip (Leca 70) – Ammari (Mălăele 46), Artean (Popescu 70), Tîrcoveanu (Tucaliuc 60) – Mățan – Keita (Mihai 70), Pitu (Munteanu 46)
Antrenor: Cătălin Anghel

Miercurea Ciuc: Miron (Bordas 46), Majzik (Palmes 46), Kiss (Csonka), Lalic (Lang 46), Fodor (Kovacs 46) – Eder (Voldrin 46), Veres (Csuros) – Kalman (Erdei 46) – Bara (Barta 46), Magyari (Takacs) – Becze (Volent 46)
Antrenor: Valentin Suciu

Pentru Viitorul, acesta a fost al patrulea amical al verii, penultimul din stagiul de pregătire de la Brașov. Astăzi, 28 iunie, de la ora 11:00, la stadionul Tineretului, o întâlnește pe FCSB, iar până la primul joc oficial, Supercupa României cu CFR Cluj, programat pe 6 iunie, de la ora 20:00, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, va mai avea un test cu Cernomore Varna, pe 3 iulie, la Ovidiu.

Echipa din Miercurea Ciuc își încheie prima perioadă de pregătire, efectuată pe plan local, iar de luni, 1 iulie, și până pe 13 iulie va merge în cantonament la Cheile Grădiștei.

Foto: FC Viitorul

Marius ANGHEL 28 Jun. 2019, 01:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă