Festival în prima parte, fotbal înghețat în repriza secundă

02 Mar. 2012, 14:41 Pregătiri, amicale

În amicalul de astăzi, echipa bistrițeană a făcut spectacol în prima repriză și a securizat victoria prin golurile reușite de Curtuiuș, de două ori, și Marcos.

Gloria Bistrița a disputat vineri, 2 martie, pe propriul teren, un joc de verificare în compania formației FC Maramureș Universitar Baia Mare, locul 11 în Seria a 2-a, partener tradițional de amicale al „alb-albaștrilor”.

După ninsoarea căzută în noaptea precedentă, înainte de meci deținuții au curățat terenul, pentru a-l face practicabil.

Într-o atmosferă hibernală, Gloria s-a distrat în prima repriză. Băimărenii au fost amețiți de jocul de pase al „vampirilor” și au încasat trei „boabe” fără să clipească.

Mai întâi, în minutul 14, Țârcă a făcut o cursă pe dreapta și i-a trimis în fața porții lui Marius Curtuiuș, care l-a executat sec pe Bota. Faza s-a repetat la indigo în minutul 25, cu Țârcă la serviciu, care i-a pus mingea pe tavă lui Jose Marcos de această dată, iar brazilianul a scuturat plasa. Nu au pus oaspeții bine mingea la centru, că s-a făcut 3-0. În minutul 27, Marius Curtuiuș a pătruns vijelios în careu și a făcut dubla cu un șut la colțul lung.

După pauză, odată cu schimbarea liniilor și întețirea frigului, partida s-a mai echilibrat și nu s-a mai întâmplat nimic notabil în afară de eliminarea lui Pădurariu pentru două galbene (minutul 90), iar tabela a arătat la final scor de forfait.

Antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, a folosit următorul 11 de start: Oghinciuc – Peteleu, V. Năstase, Tudose, I. Costache – R. Mărginean, Feher – Țârcă, Anton, Marcos – Curtuiuș. Au mai intrat portarii Botoșer și Lăzăreanu și jucătorii de câmp Isac, Peica, Jarda, Trașcă, Pădurariu, Lauruc, Colțea, Fl. Pop, Pașcalău, D. Stan.

Tehnicianul maramureșenilor, Romulus Buia, a mizat la început pe Bota – Duruș, Hodor, Sidney, De Rosa – Achim, Daminuță, Fritea, Filip – A. Roman, Gego. Pe parcurs au fost folosiți toți jucătorii din lotul deplasat la Bistrița.

VEZI MAI MULTE POZE DE LA AMICAL

În prima etapă din retur, Gloria Bistrița, liderul seriei de vest, va întâlni pe teren propriu ocupanta locului 3, Chindia Târgoviște.

Text și foto: Timp Online

02 Mar. 2012, 14:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă