Festival de goluri pentru Otopeni

22 Jan. 2012, 22:24 Pregătiri, amicale
Festival de goluri pentru Otopeni

Cu multe nume noi în teren la primul meci de pregătire pe acest an, CS Otopeni a defilat în fața echipei de Liga a III-a Turris Tr. Măgurele, scorul final fiind 9-1. Plusul de valoare în favoarea Otopeniului a fost evident, elevii lui Bunică fiind mult mai omogeni în joc comparativ cu echipa adversă. Trei duble au marcat ilfovenii prin noile achiziții Vasilescu (foto), V. Alexandru și Ciolacu, pentru ca R. Iacob, Damaschin și Mugurel Dedu, ultimul de la punctul cu var să vină cu completările până la cifra 9. Golul de onoare al Turrisului a fost reușit după pauză de Silviu Radu, un jucător venit de la Smart Fotbal.

Cinci absenți în tabăra Otopeniului

În ciuda rezultatului final al meciului disputat ieri la Izvorani, antrenorul Otopeniului nu se lasă purtat de val. „Nu mă entuziasmează scorul și m-am temut de accidentări pe acest teren foarte greu. Mă bucură că din primul meci am fost observat niște bune relații de joc și ajungem foarte ușor în fața porții” a declarat acesta pentru Liga2.ro. Trebuie spus că ieri nu au jucat pentru ilfoveni cinci dintre jucătorii aflați în lot. Dacă Serediuc a plecat deja la lotul lui Săndoi, în schimb Vătavu și Celpan au fost menajați. În plus, Neagoie și juniorul Lucian Ion au lipsit din cauza accidentărilor.

Din tabăra Turrisului, directorul tehnic Virgil Nițoi s-a mulțumit să recunoască superioritatea adversarului și faptul că mai e mult de lucru la echipa sa după plecările din iarnă. „Ne-a învins o echipă de o valoare indiscutabilă, cu jucători de Liga I, dar nu trebuie uitat că noi ne aflăm în perioada de căutări. Acum încercăm să construim” a comentat acesta deznodământul meciului

CASETA MECIULUI

CS Otopeni – Turris 9-1 (6-0) Vasilescu 2, Iacob, Damaschin, V. Alexandru 2, Mug. Dedu (pen), Ciolacu 2 / Slv. Radu

Otopeni: Râmniceanu – Ghindeanu, Șomodean, Iuhas, S. Pană – Cl. Dumitrescu, Mug. Dedu, N. Cristea, V. Alexandru – Damaschin, Vasilescu. Au mai jucat: Tănase, Oltean – Antoche, Fl. Manea, R. Iacob, G. Ghiță, B. Ungureanu, Ciolacu. Antrenor Romeo Bunică.
Turris: A. Neagu – T. Mușat, Toncea, Dreșcă, Belu – M. Alecsandru, P. Trică, R. Badea, Fl. Radu – P. Ungureanu, Al. Stanciu. Au mai jucat: Negru – Săraru, M. Niculae, Nichita, Peteleu, Zanfir, Moroflei, Pitu, Slv. Radu. Antrenor: Bogdan Vrăjitoarea

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

22 Jan. 2012, 22:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă