Festival de goluri pe stadionul „Letea”

Cele două echipe din Bacău au oferit o partidă spectaculoasă celor 60 de spectatori, cu multe goluri, date din toate pozițiile. Sport Club a început meciul cu ratarea din minutul 3 a lui Curiliuc, singur cu portarul. Primul gol al meciului a fost înscris în minutul 18 de Predoiu care a șutat la firul ierbii de la 18 metri, portarul advers nereușind să ajungă la minge.

Dumitriu a făcut 2-0 șase minute mai târziu cu un șut imparabil în vinclu de la marginea careului. A venit și minutul 36, când Strugariu a centrat de pe dreapta ideal pentru Curiliuc care a înscris nestingherit din fața porții. Imediat după pauză, B. Ungureanu a majorat scorul cu un șut la colțul lung din interiorul careului. Golul de onoare al Aerostarului a fost înscris de Ștefan Pavel care l-a făcut „ca la Nufărul” pe Burcă, înscriind din 7 metri.

După acest gol al aviatorilor, Sport Club a mai marcat de 5 ori prin B. Rusu (2 goluri), Hurdubei (2) și din nou B. Ungureanu. În urma acestei evoluții, suporterii băcăuani pot spera la mai mult în acest sezon.

 

SC BACĂ‚U – AEROSTAR BACĂ‚U 9-1 (3-0): Predoiu 18, Dumitriu 24, Curiliuc 36, Ungureanu 46, 75, B. Rusu 65, 84, Hurdubei 70, 87/ Pavel 49

SC Bacău (repriza 1): Știrbu – Luncanu, Adăscăliței, Lozneanu, Sascău – Dumitriu, Taban – Căinari, Curiliuc, Strugariu – Predoiu.

SC Bacău (repriza 2): Petrariu – Mihălăchioae, Lozneanu (Dumitriu), Burcă, Miron – Cl. Tudor, Țuțu – Hurdubei, B. Rusu, Căinari (Popa) – B. Ungureanu.

 

Articol și foto de Horia ALEXOAE

Pe aceeași temă