Festival de goluri: Gloria Bistrița – Unirea Jucu 7-2!

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 16:49 Pregătiri, amicale
Festival de goluri:** Gloria Bistrița - Unirea Jucu 7-2!

Gloria Bistrița a câștigat fără probleme și al doilea meci de verificare din această iarnă, 7-2 cu Unirea Jucu (Liga a III-a). Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, echipa antrenată de Cristian Coroian și Sandu Negrean nu va mai pleca săptămâna viitoare în cantonament la Snagov, așa cum era programat, și va rămâne să se pregătească la Stadionul „Jean Pădureanu”.

Gloria Bistrița s-a impus lejer, 7-2 (3-0), în partida amicală de joi cu Unirea Jucu (locul 8 în Seria 5 a Ligii a III-a), disputată pe terenul 2, acoperit de zăpadă.

Golurile echipei bistrițene au fost reușite de Al. Pop – 2, Curtuiuș – 2, Colța, Brumă și Câmpean.

11-le de start: Oghinciuc – Budăcan, Fizeșan, Chibulcutean, Jarda, Polgar, Feher, Părăvan, O. Bucur, Colța, Al. Pop.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

La finalul jocului, antrenorul principal Sandu Negrean a declarat pentru site-ul oficial al Gloriei: „Îi felicit pe băieți pentru atitudinea și disponibilitatea la efort, după acest meci putem spune că suntem mulțumiți de jocul ofensiv. Sâmbătă jucăm tot acasă, cu Arieșul Turda, de la ora 12.00. Plecarea în stagiul de pregătire de la Snagov a fost amânată din cauza condițiilor meteo, astfel că și în prima săptămână a lunii februarie ne vom pregăti tot la Bistrița. S-ar putea să mergem din 8 februarie. Săptămâna viitoare vom mai juca două-trei meciuri amicale”.

În primul meci amical al iernii, Gloria Bistrița a trecut cu 2-0 de FC Municipal Baia Mare (2-0).

Sursa: Timp online
Foto: Sportul bistrițean

Marius ANGHEL 31 Jan. 2014, 16:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă