Ferfelea, printre marcatorii Sportului Snagov în amicalul câștigat înainte de reluarea Ligii 2

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 17:01 Pregătiri, amicale

Dacă joi a remizat cu FC Voluntari 2, scor 1-1, două zile mai târziu, sâmbătă, Sportul Snagov a obținut o victorie la scor în meciurile amicale. E drept însă, și adversarul a fost unul mult mai slab. Trupa lui Valeriu Răchită a trecut cu 4-1 de CS Păulești, ocupanta locului 2 în Liga a 4-a Prahova. Jocul a avut loc pe stadionul „Dumitru Mătărău” din Ștefăneștii de Jos, acolo unde Sportul își va desfășura și meciurile de pe teren propriu din partea a doua a campionatului.

Întâlnirea amicală cu CS Păulești a fost ultima pentru Sportul Snagov înaintea reluării campionatului Ligii 2. Prima repriză a jocului cu prahovenii s-a încheiat fără goluri, asta și fiindcă Bustea a irosit un penalty, toate cele cinci reușite venind în partea secundă a disputei. Pentru echipa lui Răchită au marcat Costache, Huiban, Ferfelea și Iulian Ilie.

Valeriu Răchită a început amicalul în formula: Fl. Iacob – Vlădoiu, Lică, I. Șerban, Bg. Stancu – Ferfelea, D. Munteanu, Borțoneanu – Tazouti, Huiban Bustea. În cea de-a doua repriză au mai evoluat: Anca-Trip, Costache, Chirilă, Pașcu, Bg. Oancea, Neață și Ilie.

Sâmbătă, de la ora 12:00, Sportul Snagov joacă primul meci oficial din 2018. Va fi gazdă, pe stadionul „Dumitru Mătărău” din Ștefăneștii de Jos, pentru Ripensia Timișoara. Meciul va fi televizat de Telekom Sport 1.

Foto: fb Sportul Snagov

Marius ANGHEL 18 Feb. 2018, 17:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă