FCM Târgu Mureș și Luceafărul, egale la doi

08 Aug. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale
FCM Târgu Mureș și Luceafărul,** egale la doi

FCM Târgu-Mureș și Luceafărul Oradea au încheiat la egalitate, scor 2-2, partida amicală disputată miercuri dimineață la Târgu-Mureș. Mureșenii au fost conduși în două rânduri de către bihoreni, prin două goluri primite în minutele 34 și 80, de Ianc și Muntean. Pentru echipa lui Alexandru Pelici au restabilit egalitatea Vagner (min. 63) și Epaminonda Nicu (min. 85). În prima parte jocul a fost sărac în faze de poartă. Gazdele au dominat teritorial, dar n-au reușit să pună în pericol poarta adversă. Cei care au punctat în această parte au fost orădenii, prin Ianc, care a expediat un șut de la 30 metri, atins de portarul Negru, surprins puțin ieșit dintre buturi. După pauză, mureșenii au fost deseori depășiți în apărare, dar șuturile bihorenilor au trecut alături. Echipa lui Pelici a reușit să restabilească egalitatea prin Vagner, care a șutat din unghi, la o fază în care portarul orădean ieșea pe centrare. După câteva minute în care jocul a fost echilibrat, cu ocazii la ambele porți, bihorenii au punctat din nou în minurul 79, după o combinație care a depășit apărarea mureșeană. Epaminonda Nicu a înscris în minutul 85 cu un șut de la distanță, care l-a surprins pe portarul advers și partida s-a încheiat cu un echitabil rezultat de egalitate, după aspectul jocului. Gazdele au evoluat fără mai mulți jucători, care urmau să intre în al doilea amical al zilei, împotriva divizionarei C, Avântul Reghin.

FCM a început partida în formula: Negru – Pascariu, Apostol, Nicu – Vagner, Alexandru Dan, Dîlbea, Szilagyi – Bujor, Apostu, Șaim. După pauză, Al. Dan, Bujor, Apostu și Șaim au cedat locul lui Bunea, Szabo, Huiban și Pădurețu. Szabo s-a accidentat după câteva minute și a fost înlocuit cu Cigan.

Luceafărul a aliniat formația: Samoilă, Letan, Pocian, Deaconescu, Achim, Ianc, Swarczkopf, Hanca, Imbuzan, Koniyeha, Blănaru. Au mai jucat: Ghilea, Lupuț, Danci, Roșu, Muntean.

Tot astăzi, de la ora 18, pe terenul 2 din complexul Weekend, FCM Târgu-Mureș va disputa un alt joc amical, în compania formației Avântul Reghin.

Articol scris de Mihai VEREȘ

08 Aug. 2012, 15:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă