FCM Târgoviște, fără mulți jucători din sezonul trecut

18 Jul. 2012, 09:46 Pregătiri, amicale
FCM Târgoviște, fără mulți jucători din sezonul trecut

FCM Târgoviște s-a reunit la baza proprie de la Șotânga. La primul antrenament au fost prezenți 24 de fotbaliști, iar oficialii clubului au anunțat că s-a renunțat la serviciile a nu mai puțin de 10 jucători din lotul avut în sezonul 2011-2012. Printre cei la care s-a renunțat se regăsește și Ionuț Petculescu (foto, dreapta), cel mai bun jucător al echipei de la Șotânga, și unul din cei mai vechi jucători din lotul condus de Ion Constantin. Pe lângă Petculescu s-a renunțat și la Boroș, Tănase, Pahonțu, Bogdan Matei, Lețu, Iliescu, Zgâmbău, Mădăran și Răzvan Filip, unii cu ștate vechi la echipa patronată de omul de afaceri Gheorghi Zotic.

Transferuri numai din județ

La primul antrenament au fost prezente și noile achiziții, venite numai din județ. Popa (Atletic Fieni), Timofte (CSM Moreni), Trică (PAS Pucioasa), Lungeanu și Mitrea (ambii GȘA Nucet) sunt numele noi din lotul târgoviștenilor. Aceștia mai încearcă să-i aducă și pe Blas și Codroiu, doi fotbaliști ce aparțin de Atletic Fieni.

Lotul prezent la primul antrenament a fost format din: Zegheru, Bărboiu, Tudose (portari), A. Filip, Gâldău, Dragnea, B. Popescu, Penescu, Cernea, Grigore, Mândru, I. Neculae, A. Neculae, Panait, Răducanu, R. Popescu, Feraru, I. Constantin și Tudorache (jucători de câmp). De la acest prim antrenament au lipsit motivat Zidăroiu și Enescu din cauza unor probleme personale.

Articol de Adrian ALBU
Foto: Marius ANGHEL

18 Jul. 2012, 09:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă