FCM Dunărea s-a reunit cu doar 15 jucători

FCM Dunărea** s-a reunit cu doar 15 jucători

De marți s-a încheiat vacanța și pentru fotbaliștii rămași în lotul echipei de ligă secundă FCM Dunărea. La primul antrenament, condus de Damian Băncilă și secunzii Tudorel Călugăru și Ionel Tămășanu, n-a fost deloc aglomerație, participând doar 15 jucători: Comănescu, Costea, Coviț (venit de la Sporting Liești) – portari, Manea, Gohoreanu, Adăscăliței (revenit după împrumutul la Oțelul), Sfrijan, Negoescu (revenit de la Pitești), Ștefan Lupu (revenit după o pauză de jumătate de an, cauzată de o accidentare), Blănaru, Ghiocel, George Matei, Petrea (Sporting Liești) și doi jucători promovați de la formația de juniori, Vlad Antofe și Ion Pâslari.

Au lipsit motivat Valentin Ion, Sorin Cucu și Bogdan Panait, care sunt așteptați să participe la antrenamentul de astăzi.

În perioada următoare, cei din conducerea clubului intenționează renegocieri cu o parte dintre jucătorii ce și-au încheiat contractele în această vară.

Antrenamentele se vor desfășura în Galați, iar dacă se va reuși completarea lotului în timp util, se dorește efectuarea unui stagiu montan de pregătire centralizată, la Câmpulung Moldovenesc, care să înceapă în jur de 25 iulie.

Campionatul Ligii a II-a va începe pe 30 august.

Articol scris de Marian CĂ‚PĂ‚ȚÎNĂ‚

Pe aceeași temă