FCM Dorohoi, victorie la limită pe terenul Pojorâtei

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 12:33 Pregătiri, amicale
FCM Dorohoi,** victorie la limită pe terenul Pojorâtei

Nou-promovata în eșalonul secund FCM Dorohoi, echipă pe care Rapid Suceava o va întâlni pe Areni, pe data de 6 septembrie, în etapa a doua a ediției de campionat 2014-2015, s-a impus vineri cu scorul de 1-0 pe terenul grupării Bucovina Pojorâta, într-un meci de pregătire.

Partida a fost una deosebit de antrenantă, și chiar dacă fotbaliștii gazdă și-au creat mai multe ocazii de gol, botoșănenii au fost cei care au învins, prin golul înscris cu capul de fostul fundaș central al Cetății Suceava Adrian Cososchi, în minutul 86, în urma unui corner.

„N-am jucat rău, însă e greu să câștigi când nu-ți ajung 7-8 ocazii clare ca să marchezi un gol. Sper ca ghinionul de care am avut parte în meciurile de pregătire să se fi spart, iar în campionat atacanții mei să fie mult mai lucizi în fața porții adverse”, a declarat antrenorul sucevenilor, Dănuț Mândrilă.

Vlad Stănescu va juca la Pojorâta

Cu prilejul acestui meci, a debutat pentru Pojorâta mijlocașul central Vlad Stănescu, care s-a despărțit de Rapid Suceava în urmă cu două săptămâni. „Stănescu are fără îndoială niște calități. Sper să se acomodeze rapid și să devină un jucător important pentru noi”, a precizat Mândrilă.

Bucovina Pojorâta a evoluat în alcătuirea Turiță – Balatici, Prundean, Patca, Kuruc – Ioniță, Stănescu – Buhăcianu, Pădurariu, Cherariu – Rus. Au mai intrat Mureșan, Vârlan, A. Răzlog, Iuga, Platon, Cuciurean, Balan și Vicliuc.

Sâmbătă, 30 septembrie, în prima etapă a ediției de campionat 2014-2015 a Ligii a III-a, Bucovina Pojorâta va evolua în deplasare, împotriva formației Ceahlăul II Piatra Neamț. De partea cealaltă, FCM Dorohoi va juca în prima etapă pe teren propriu cu Unirea Slobozia.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 12:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă