FCM Dorohoi merge din rău în mai rău în meciurile amicale. Al treilea test le-a adus înfrângerea

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 11:13 Pregătiri, amicale
FCM Dorohoi merge din rău în mai rău în meciurile amicale.** Al treilea test le-a adus înfrângerea

FCM Dorohoi merge din rău în mai rău în meciurile amicale. Victoria la scor cu Știința Miroslava, scor 3-0, a fost urmată de egalul cu CSM Pașcani, scor 1-1, iar acum, marți, jucătorii lui Vespazian Colban să fie înfrânți de liderul Seriei I a Ligii 3, Bucovina Pojorâta, scor 1-2.

În amicalul susținut, ieri, la Câmpulung Moldovenesc, dorohoienii au pierdut la limită, 1-2, golul echipei din Liga 2 fiind marcat de doua achiziție Augustin Ivașcă. Paul Colța a deschis scorul în prima repriză pentru trupa antrenată de Dănuț Mândrilă după ce pe un contraatac a driblat portarul și a marcat cu poarta goală, la cabine au intrat în avantaj, iar scorul final și al victoriei a fost stabilit de Buhăcianu, cu un șut imparabil pe colțul lung aproape de vinclu, cu un sfert de oră înainte de final.

„A fost un test util, un meci care ne-a fost la îndemână. Nu am câștigat pentru că nu am fost inspirați la finalizare. Ca joc sunt mulțumit. Oricum, Pojorâta este o echipă bună care și în acest test contra noastră a arătat că își merită fotoliul de lider în clasament”, a declarat, pentru monitorulbt.ro, Vespazian Colban, antrenorul principal al FCM Dorohoi.

„A fost un meci spectaculos, cu multe ocazii de ambele părți, unul ce putea fi câștigat de oricare din echipe, dar noi am fost mai pragmatici și ne-am impus. Am avut multe momente bune, dar și mai puțin reușite, cu greșeli inerente acestei perioade în care am pus accent pe pregătirea fizică. Avem și câțiva jucători noi ce au nevoie de o perioadă de acomodare, dar sper să se integreze cât mai repede în angrenajul echipei. Sper să remediem greșelile și să mergem pe o pantă ascendentă”, a explicat pentru monitorulsv.ro, antrenorul Bucovinei Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

FC Pojorâta I: Turiță (Mureșan) – Cristescu, Pațca, Bolboș, Razlog – Cherariu, Stănescu, Colța, Vârlan – Buhăcianu, Rus
FC Pojorata II: Puianu – Kuruc, Prundean, Tivodari, Iuga – Duțică, Platon, Ioniță, Pădurariu – Buhăcianu, Rus. Antrenor: Dănuț Mândrilă.

Următorul amical pentru FCM Dorohoi va avea loc, joi, la Suceava, cu Rapid CFR. De cealaltă parte, Pojorâta va juca pe 21 februarie cu Bucovina Rădăuți, locație încă nefiind stabilită.

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 11:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă