FCM Dorohoi, egalată la ultima fază a amicalului cu CSM Pașcani

Marius ANGHEL 09 Feb. 2015, 15:23 Pregătiri, amicale
FCM Dorohoi,** egalată la ultima fază a amicalului cu CSM Pașcani

După victoria la scor, 3-0, din testul cu Știința Miroslava, cea de-a doua clasată din Seriei I a Ligii 3, FCM Dorohoi a obținut doar un egal în fața locului 8 din aceeași serie. În amicalul susținut în deplasare, elevii lui Vespazian Colban au remizat 1-1 cu CSM Pașcani.

În cel de-al doilea amical al iernii, unul destul de echilibrat, desfășurat pe un teren greu, dorohoienii au deschis scorul prin Eduard Sandu (foto), însă au primit gol la ultima fază a meciului. Nuțescu a adus egalarea cu un șut foarte bun, fără șanse pentru portarul Listaru.

„A fost un antrenament bun, în ciuda unui teren foarte greu, acoperit de zăpadă și plin de denivelări. Nu m-a interesat deloc rezultatul și mă bucur că după acest test nu am niciun accidentat”, a declarat Vespazian Colban pentru Monitorul de Botoșani.

În următoarea perioadă, pentru FCM Dorohoi urmează o perioadă grea, cu trei teste într-o săptămână. Vor juca împotriva echipelor Bucovina Pojorâta, Rapid CFR Suceava și Bucovina Rădăuți. „Îmi doresc ca programul să nu ne fie dat peste cap de starea vremii. Am programat trei jocuri pentru că pe o astfel de vreme și astfel de terenuri, chiar nu avem ce antrena. Până la urmă, cel mai bun antrenament e jocul”, a conchis Colban pentru aceeași sursă.

De partea cealaltă, CSM Pașcani va intra, începând de azi, într-un cantonament de șapte zile la baza propriului stadion. La finalul acestuia se va juca un amical cu Rapid Dumești.

Foto: Andrei BIRTA (Dorohoi News)

Marius ANGHEL 09 Feb. 2015, 15:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă