FCM Bacău și-a amânat reunirea cu o săptămână

02 Jul. 2012, 14:25 Pregătiri, amicale
FCM Bacău** și-a amânat reunirea cu o săptămână

No news, good news? Nu și în cazul FCM Bacău. Echipa fanion a Bacăului continuă să aștepte un răspuns din partea autorităților locale în ceea ce privește o eventuală preluare. După ce Primăria a anunțat că nu este dispusă să achite 3 milioane de euro pentru preluarea „galben-albaștrilor”, finanțatorul FCM Bacău, Dumitru Sechelariu a precizat că suma totală pentru care se poate face tranzacția este de numai un milion de euro, datoriile neintrând în sarcina cumpărătorului.

Mai mult, Sechelariu a propus un termen de doi ani in loc de unul singur in care autoritatile locale pot achita respectivul milion de euro pentru a prelua tot ceea ce inseamna FCM Bacau: intregul lot de jucatori, antrenori, grupe de copii si juniori, palmares, sigla si, evident, dreptul de participare in liga secunda. Acest ultim anunt a fost facut pe data de 21 iunie. De atunci au trecut mai bine de zece zile si… nicio veste.

Si totusi, exista o stire. Previzibila, de altfel. Programata initial astazi, reunirea lotului bacauan a fost amânata cu o saptamâna. „Am decis sa amânam reluarea pregatirilor pentru data de 8 iulie in speranta ca, pâna atunci, situatia echipei se va lamuri. Asteptam, in continuare, raspunsul Consiliului Local si Consiliului Judetean. Aceasta ar fi singura varianta care ar putea garanta continuitatea FCM Bacau”, a precizat presedintele „galben-albastrilor’, Daniel Scânteie.

Sursa: Deșteptarea

02 Jul. 2012, 14:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă