FCM Bacău n-a avut probleme cu Ceahlăul II

20 Feb. 2012, 14:51 Pregătiri, amicale
FCM Bacău** n-a avut probleme cu Ceahlăul II

FCM Bacău a disputat, sâmbătă, la Piatra Neamț, cel de-al treilea meci de verificare al iernii. Spre deosebire de precedentele două teste, susținute în compania unor colege de serie din campionatul ligii secunde (3-0 cu Dinamo II și 0-1 cu CSMS Iași), de data aceasta, echipa băcăuană a întâlnit un adversar dintr-un eșalon inferior: divizionara C Ceahlăul II Piatra Neamț. Diferența de nivel s-a văzut și pe teren, „galben-albaștrii” impunându-se cu scorul de 3-0 în deplasare.

Doboș, super-gol

Desfășurată pe terenul sintetic al stadionului „Ceahlăul”, partida a fost dominată categoric de formația băcăuană, care și-a creat o sumedenie de ocazii de gol. De înscris, „galben-albaștrii” au făcut-o de trei ori: prin Adrian Hurdubei și Marius Doboș, acesta din urmă trecându-și în cont o „dublă”. Primul din cele două goluri marcate de Doboș s-a dovedit o adevărată capodoperă, mijlocașul FCM-ului învingându-l pe portarul advers printr-un șut la vinclu, trimis din plin fuleu de aproximativ 40 de metri.

Doua absențe

Antrenorul Gheorghe Poenaru s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor săi. „A fost un test reușit, mai ales că am jucat pe un teren mult mai bun decât cel de la Iași, care era tot sintetic, dar înghețat. Mă bucur că elevii mei au dat dovadă de seriozitate, chiar dacă au întâlnit un adversar inferior valoric”, a declarat Poenaru, care a utilizat următoarea formulă de echipă: Roca – Mihălăchioaie, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Întuneric, Ursu, Apostu – Hurdubei, Boghian, Doboș. Au mai jucat: Stamatin, Petrache, Lipovanu, Luncanu, Apostol, Taban, Huiban și Pavel. Nu au putut fi utilizați Vraciu și Curiliuc, ambii din motive medicale.

Mâine, cu CSMS Iași

Mâine, FCM Bacău va bifa o nouă partidă de pregătire, întâlnind pe teren propriu pe CSMS Iași. Meciul va începe la ora 14.00 și se va desfășura, cel mai probabil, pe stadionul „Municipal”. „Noi depunem toate eforturile pentru ca, până marți, terenul mare să se prezinte în condiții bune de joc. Ca alternativă, avem terenul «Știința», din spatele stadionului «Municipal», pe care am început să-l deszăpezim vineri, cu forțe proprii”, a declarat președintele FCM Bacău, Daniel Scânteie.

Sursa: Deșteptarea

20 Feb. 2012, 14:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă