FCM Bacău a intrat de azi în cantonament

30 Jan. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
FCM Bacău** a intrat de azi în cantonament

De astăzi, FCM Bacău va începe un stagiu de pregătire centralizată în localitate care va dura 12 zile. „Va fi o perioadă mai dificilă, ca intensitate a antrenamentelor, dar inerentă”, a declarat antrenorul „galben-albaștrilor”, Gheorghe Poenaru, care și-a convocat elevii astăzi, la ora 10.30, la stadionul „Municipal”.

Tehnicianul băcăuan speră ca temperaturile scăzute să nu afecteze prea mult programul de antrenament al echipei sale: „Ne vom adapta situației deoarece nu putem să nu ținem cont și de ceea ce ne arată termometrul. Dacă vor fi temperaturi foarte scăzute, care vor depăși 15 grade sub zero, atunci vom muta reprizele de alergări în jurul prânzului. Dacă nici la ora prânzului nu vor fi condiții meteo acceptabile, atunci vom pune accent mai mult pe lucrul la sala. Oricum, eu sunt convins că vom gestiona situația în așa fel încât să ne atingem parametrii de efort inerenți unui cantonament de iarnă”.

Următorul joc, cu Pașcaniul

La finalul acestei săptămâni, FCM Bacău va reveni pe terenul de joc pentru un nou meci de verificare. Vineri, 3 februarie, formația pregătită de Gheorghe Poenaru va întâlni divizionara C, CSM Pașcani. Partida ar urma să aibă loc la Pașcani, însă locația ar putea fi modificată în funcție de starea vremii și, bineînțeles, a terenului de joc. Pe 8 februarie, Bacăul va juca, în deplasare, contra colegei de serie, CSMS Iași, pentru ca la finalul cantonamentului să întâlnească fie Ceahlăul II, fie Petrotubul Roman.

Vraciu, menajat

Singurul jucător al FCM Bacău care nu a putut fi utilizat în partida de verificare de vineri, cu Dinamo II, a fost Cătălin Vraciu. Atacantul „galben-albaștrilor” a fost menajat ca urmare a unor dureri musculare resimțite la antrenamentul de miercuri. Vraciu va reintra însă de astăzi în programul de pregătire ale formației băcăuane.

Filip, cel mai tânăr de pe teren

La partida-test de de vineri, de la Onești, Dinamo II București a prezentat o garnitură cu mulți jucători foarte tineri, unii dintre aceștia urmând să-și facă debutul în campionatul ligii secunde în retur. Cel mai tânar fotbalist de pe teren s-a aflat însă în echipa băcăuană. Este vorba de mijlocașul de 16 ani, Claudiu Filip, care a intrat pe teren în ultimele 20 de minute.

Sursa: Deșteptarea

30 Jan. 2012, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă