FCM Bacău a încheiat amicalele cu o victorie

02 Mar. 2012, 16:04 Pregătiri, amicale
FCM Bacău a încheiat amicalele** cu o victorie

În ultimul amical din intersezon, FCM Bacău a învins echipa de Liga a III-a Aerostar. Pe terenul de lângă unitățile militare, „galben-albaștrii” au controlat prima repriza și au marcat prin Curiliuc (10), după o fază prelungită de atac, respectiv Vraciu (25).

Cu 10 minute înaintea pauzei, Patriciuc a redus din diferență, iar Berbece a restabilit egalitatea în minutul 52. Elevii lui Gheorghe Poenaru s-au aruncat în atac, iar Boghian (cpt.) a obținut un penalty în minutul 70, lovitura de la 11 m fiind transformată cu precizie de Marius Doboș.

În ultimele secvențe, Boghian l-a servit în fața porții pe Hurdubei, care a stabilit scorul final al partidei: 4-2.

Contra „aviatorilor”, antrenorul „galben-albaștrilor”, Gheorghe Poenaru a rulat întregul lot de jucători, inclusiv Vraciu și Întuneric, care și-au reluat în această săptămână programul normal de antrenament.

„Ținând cont de starea terenurilor, amânarea returului e justă. Pe de altă parte, însă, iată că ajungem la o pauză competițională de aproape patru luni, ceea ce perturbă întreg ciclul de pregătire”, a spus Gheorghe Poenaru, care a precizat că meciul cu Aerostar va fi ultimul din inter-sezon.

În partida de vineri, FCM Bacău a evoluat în formula: Roca – Lipovanu, Lozneanu, Bursuc, Eudean – Huiban, Ursu, Taban, Pavel – Curiliuc, Vraciu. Au mai jucat: Stamatin, Petrache, Mihălăchioae, Întuneric, Apostu, Apostol, Boghian, Doboș, Hurdubei și Luncanu.

În precedentele teste, băcăuanii au contabilizat trei victorii (3-0 cu Dinamo II și Ceahlăul II și 3-1 cu CSMS Iași), o remiză (0-0 cu Rapid CFR Suceava) și o înfrângere (0-1 cu CSMS Iași).

Sursa: Deșteptarea

02 Mar. 2012, 16:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă