FC Zalău și-a luat avânt după cantonament: 2-0 cu Reghin

30 Jul. 2012, 13:15 Pregătiri, amicale
FC Zalău și-a luat avânt după cantonament:** 2-0 cu Reghin

FC Zalău s-a impus în amicalul cu Avântul Reghin, contabilizând a patra victorie din cinci partide de verificare

FC Zalău a încheiat stagiul de pregătire de la Borsec cu o partidă de verificare, disputată la Reghin în fața colegei de serie, Avântul. A fost al cincilea joc de verificare din această perioadă, zălăuanii contabilizând a patra victorie. Chiar dacă în prima repriză nu s-au marcat goluri, meciul a fost destul de deschis, atât zălăuanii cât și cei de la Reghin având bune oportunități de a marca. Din tabăra lui FC Zalău au trecut pe lângă gol Mihai Bode, Andrei Teglaș și Raul Stanciu, în timp ce Vilmoș Stoica a fost cel mai periculos jucător de la Reghin.

Imediat după pauză, zălăuanii au deschis scorul prin Cosmin Sabou care l-a învins pe portarul gazdelor cu un șut de la 20 de metri. Nu au trecut decât cinci minute până când FC Zalău și-a mărit avantajul. Mihai Bode a șutat periculos, portarul echipei gazdă a respins în față până la Andrei Teglaș care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

VEZI pe Sportul Sălăjean programul viitor al echipei FC Zalău

Avântul Reghin – FC Zalău 0 – 2 (0 – 0)
Cosmin Sabou (50) și Andrei Teglaș (55)

FC Zalău: Claudiu Chiș – Maior Istvan, Dragoș Surducan, Viorel Ionașcu, Vlad Negrean, Vlad Lung, Raul Stanciu, Cosmin Sabou, Mădălin Trip, Mihai Bode și Andrei Teglaș. Au mai evoluat: Alexandru Gudea – Gabriel Țiriac, Claudiu Cornaci, Vasile Jula, Gigi Gorga, Mihai Cherecheș și David Balint. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

30 Jul. 2012, 13:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă