FC Zalău pierde cu „U” II după un meci cu 7 goluri

17 Feb. 2012, 17:37 Pregătiri, amicale
FC Zalău pierde cu

Seria partidelor de verificare a continuat vineri pentru FC Zalău, când gruparea de la poalele Meseșului s-a deplasat la Cluj Napoca pentru un amical cu colega de serie U Cluj II. Meciul a avut loc pe un teren sintetic de dimensiuni normal, de data aceasta la o Bază Sportivă a Universității din cartierul Gheorgheni. Chiar dacă au condus de două ori, zălăuanii s-au recunoscut învinși în cele din urmă. Scorul a fost deschis de clujeni, dar până la pauză Cosmin Cosma și Gigi Gorga au întors tabela. După pauză, studenții au restabilit egalitatea, dar FC Zalău a preluat din nou conducerea prin golul marcat de Andrei Bălan. Finalul meciului a fost de partea clujenilor, care pe lângă că au egalat au și marcat golul victoriei cu cinci minute înainte de final, datorită unei neatenți în defensiva noastră. Chiar dacă echipa sa a pierdut confuntarea de la Cluj, tehnicianul Marius Pașca s-a declarat mulțumit de cum s-au descurcat jucătorii, cu excepția ultimelor minute.

„A fost un meci bun, disputat pe un teren sintetic de dimensiuni normale. Din păcate lipsa de concentrare pe final și-a spus cuvântul. Suferim la finalizare, dare sper să remediem problema până la începerea returului”, ne-a declarat Marius Pașca.

VEZI pe Sportul Sălăjean ce spune Marius Pașca despre amânarea returului

U Cluj II – FC Zalău 4 – 3 (1 – 2)

Pentru FC Zalău au marcat: Cosmin Cosma, Gigi Gorga și Andrei Bălan

FC Zalău: Claudiu Chiș (Vlad Muscan 45) – Cristian Păcurar, Dragoș Surducan (Răzvan Nicorici 70), Claudiu Cornaci (Vasile Jula 45), Vlad Negrean, Vlad Lung (Maior Istvan 65), Raul Stanciu, Cosmin Cosma, Viorel Ionașcu (Radu Neicu 75), Andrei Teglaș (Andrei Bălan 45) și Gigi Gorga (Gabriel Țiriac 78). Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

17 Feb. 2012, 17:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă