FC Zalău, duel cu Vulturii

24 Feb. 2012, 15:37 Pregătiri, amicale
FC Zalău,** duel cu Vulturii

Un dezavantaj pentru gruparea zălăuană în pauza de iarnă a fost faptul că, Cosmin Sabou și compania nu au beneficiat de un teren adecvat pentru a se organiza mai multe meciuri amicale. Practic o singură partidă de verificare a găzduit Stadionul Municipal, însă și meciul respectiv s-a jucat pe o suprafață acoperită cu zăpadă. Restul amicalelor s-au jucat în deplasare, cele mai multe având loc la Cluj Napoca, unde jucătorii beneficiază de terenuri cu suprafață sintetică, dar de dimensiuni normale.

Așadar după partida amicală cu Inter Cizer, singura de pe teren propriu, FC Zalău va juca sâmbătă al doilea amical la poalele Meseșului. Gruparea antrenată de Marius Pașca va întâlni tot o formație din Liga a IV-a, însă de această dată din județul Cluj. Vulturii Vultureni, echipă cu care se va duela FC Zalău, ocupă la finalul turului primul loc în județul vecin, la distanță de un punct față de ocupanta locului secund Arieșul Mihai Viteazu. Pentru zălăuani partida cu clujenii reprezintă ce-l de-al șaselea amical din pauza de iarnă.

„Am programat un nou amical, de această dată pe teren propriu. Vom întâlni ocupanta primului loc din județul Cluj și sperăm ca terenul să ne ajute să jucăm meciul în condiții decente”, ne-a declarat Marius Pașca.

Referitor la meciul retur cu echipa secundă a Universității, care inițial era programat pentru sâmbătă, partida va avea loc la sfârșitul săptămânii viitoare.

VEZI pe Sportul Sălăjean declarația antrenorului despre meciurile amicale din această iarnă

24 Feb. 2012, 15:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă