FC Zalău a învins Unirea Dej în ultimul amical al iernii

09 Mar. 2012, 16:18 Pregătiri, amicale
FC Zalău a învins Unirea Dej** în ultimul amical al iernii

Gruparea de la poalele Meseșului a dispus de Unirea Dej, scor 3 – 1, contabilizând a patra victorie din amicale.

FC Zalău a disputat vineri după amiază al optulea amical din pauza de iarnă, partidă ce a avut loc la Baza Unirea din Cluj. Adversara zălăuanilor a fost colega de serie, Unirea Dej, formație care este antrenată de fostul tehnician al echipei FC Silvania, Mircea Bolba. Soarta partidei a fost stabilită încă din prima repriză, când tabela indica trei goluri avans pentru FC Zalău, după dubla lui Viorel Ionașcu și un autogol al unui jucător de la Unirea Dej.

Din păcate echipa antrenată de Marius Pașca a fost lovită de unele accidentări pe finalul primei reprize. În minutul 35, autorul dublei, Viorel Ionașcu a părăsit terenul de joc acuzând unele probleme le genunchi, fiind înlocuit de Gabriel Țiriac. Nici Andrei Bălan nu a fost ocolit de problemele de sănătate, el fiind înlocuit trei minute mai târziu de Andrei Teglaș.

În repriza a doua, zălăuanii au mai redus din motoare, însă cu toate acestea, dejenii nu au izbutit decât să marchete un gol și partida s-a terminat cu victoria lui FC Zalău la două goluri diferență.

Așadar după cele opt partide de verificare, elevii antrenați de Marius Pașca încheie perioada de pregătire, bilanțul fiind de patru victorii și patru înfrângeri. Vinerea viitoare, se dă startul returului în Liga a III-a, FC Zalău urmând a primi vizita bistrițenilor de la Voința Livezile.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce spune Marius Pașca despre evoluția jucătorilor săi din acest amical

FC Zalău – Unirea Dej 3 – 1 (3 – 0)
Pentru FC Zalău au marcat: Viorel Ionașcu (14 și 28) și autogol înscris de echipa din Dej

FC Zalău: Claudiu Chiș (70 George Cosma) – Maior Istvan (65 Raul Stanciu), Dragoș Surducan, Vasile Jula (65 Răzvan Nicorici), Vlad Negrean, Vlad Lung (45 Cristian Păcurar), Cosmin Sabou, Cosmin Cosma, Viorel Ionașcu (35 Gabriel Țiriac), Andrei Bălan (38 Andrei Teglaș) și Gigi Gorga. Antrenori: Marius Pașca (principal) și Cristian Oros (secund)

09 Mar. 2012, 16:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă