FC Voluntari, înfrângere în fața Concordiei, într-un amical cu nouă goluri

Marius ANGHEL 26 Jan. 2015, 18:22 Pregătiri, amicale
FC Voluntari, înfrângere în fața Concordiei,** într-un amical cu nouă goluri

FC Voluntari, liderul Seriei I a Ligii 2, a pierdut, luni, amicalul cu Concordia Chiajna, scor 6-3, ultimul pe care echipa antrenată de Ilie Poenaru l-a disputat înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. Golurile celor două echipe au fost marcate de Wellington (3), D. Florea (16), Boldrin (25 – pen.), Lovin (51), Pena (55) și Dyulgerov (90), respectiv M. Ene (36 – pen.), Bg. Barbu (78) și A. Bălan (89).

Pentru gruparea din Voluntari nu au evoluat Alin Cârstocea, accidentat la genunchi, Poverlovici, în refacere, și Zaharia, o absență mai veche din lotul ilfovenilor care va reveni la antrenamente de abia în martie.

Ilie Poenaru nu a fost interesat de scorul la care jucătorii săi au pierdut amicalul disputat pe stadionul central din Chiajna. „Suntem în cantonament, cu două antrenamete pe zi, până vineri. După meciul cu Chiajna nu le-am dat deloc pauză, după amiază avem antrenament. Am stabilit ca până la plecarea în Antalya să nu mai perfectăm vreun meci amical, pentru că avem foarte mult de lucru. Trebuie să ne punem la punct fizic. Vineri ieșim de la Izvorani, băieții au liber sâmbătă și duminică, iar luni plecăm în Antalya. Oricum, nu m-a interesat scorul, Chiajna a jucat cu cea mai bună echipă, am vrut doar să văd unde suntem în momentul de față cu pregătirea”, a declarat, pentru IlfovSport, Ilie Poenaru.


Iată cum au fost marcate cele nouă goluri:

Min 3 – Centrare din partea stângă și Wellington șutează sec din șapte metri în poarta lui Botaș. 1-0
Min 16Florea scapă singur pe partea dreaptă, driblează elegant în careu și șutează fără replică la colțul lung. 2-0
Min 25 – Arbitrul Tudor acordă eronat un penalty la un duel între Achim și Alves. Fundașul primește cartonaș galben. Execută Boldrin și scorul devine 3-0.
Min 36 – Acțiune personală a lui Ene, cade ușor în suprafața de pedeapsă, iar Tudor, probabil în compensație, acordă lovitură de pedeapsă. Execută același Ene și scorul devine 3-1.
Min 51 – Maxim faultează la marginea careului de 16 metri, iar din lovitura liberă rezultată mingea sare ca la biliard la Lovin, care nu iartă și trimite de la 14 metri în poarta echipei din Liga 2: 4-1.
Min 55 – Dina pleacă vijelios într-o acțiune personală, iar de pe linia de fund trimite o pasă cu călcâiul către Pena, care din șase metri trimite sec în poarta lui Hânțescu. 5-1
Min 77 – Răsdan îl faultează în careu pe Maxim, penalty executat slab de A. Bălan, iar portarul Gudea respinge.
Min 78 – Eurogol a lui Barbu ce șutează senzațional de la 25 de metri în vinclul porții celor de la Concordia. 5-2
Min 89 – Centrare de calitate a lui Maxim, A. Bălan preia și înscrie cu un șut plasat. 5-3
Min 90 – Pena scapă singur cu Hânțescu, acesta are o paradă de zile mari, dar mingea sare la Dyulgerov, care îndeplinește o simplă formalitate, înscriind în poarta goală. 6-3


Concordia: Matache – Lovin, Dragarski, Ricardo Alves – Dyulgerov, Bruno Madeira, Boldrin, Grigorie, Bucurică – D. Florea, Wellington. Pe parcursul meciului au mai jucat Gudea – Fl. Răsdan, Raiciu, Dina, Burnea, Pena și Purece.

FC Voluntari în prima repriză: Botaș – Moga, C. Achim, Mitache, C. Roșu – Lircă, Novac – G. Deac, M. Ene, Călințaru – Voduț.
FC Voluntari în a doua repriză: Hânțescu – E. Crăciun (Leasă 80), Bg. Vasile, S. Rădoi, Maxim – Todoran, Bg. Barbu – T. Bălan, A. Bălan, E. Stan – M. Matei.

Foto: Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 26 Jan. 2015, 18:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă