FC Voluntari a pierdut testul cu SønderjyskE, însă a jucat admirabil: „Evoluția echipei m-a entuziasmat”

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 18:26 Pregătiri, amicale

FC Voluntari a pierdut primul amical pe care l-a susținut în cantonamentul din Antalya. Joi, la Belek, la moderna bază sportivă a complexului Arcadia, liderul Seriei I a Ligii 2 a cedat cu 2-0 testul împotriva danezilor de la SønderjyskE, locul 9 în prima ligă.

Conform site-ului oficial al echipei ilfovene, în prima repriză partida a fost foarte echilibrată. În ciuda faptului că danezii au aliniat cea mai bună garnitură, FC Voluntari a fost cea care a impus legea la centrul terenului, ratând prin Matei, în minutul 40, cea mai mare ocazie a primei părți. În repriza a doua, pe fondul a două greșeli personale ale fundașilor lui Ilie Poenaru, adversarii au reușit să marcheze de două ori, însă scorul final de 0-2 nu reflectă realitatea de pe teren din acest amical. Au înscris Marvin Pourié, în minutul 55, și Silas Songani, cu un sfert de oră înainte de final.

„Am întâlnit azi un adversar foarte puternic, locul 9 în campionatul Danemarcei, o echipă cu opt jucători de peste 1.90 metri. Trebuie remarcată evoluția excelentă a echipei noastre, care, în ciuda rezultatului final, azi m-a entuziasmat, deoarece n-au fost puține momentele în care am dominat clar puternica echipă nordică. Am remarcat angajamentul băieților, iar evoluția echipei îmi dă speranțe că suntem pe un drum bun”, a spus, pentru voluntarifc.ro, după meci managerul general al ilfovenilor, Dan Leasa.

La amicalul cu SønderjyskE a fost prezent și selectionerul României de tineret, Cristi Dulca, cel care a anunțat că va urmări toate meciurile echipei din Voluntari, deoarece are în vizor mai mulți jucători.

FC Voluntari I: Botaș (Hânțescu 30) – Moga, S. Rădoi, Mitache, Maxim – B. Vasile, Barbu, Novac, Călințaru – T. Bălan – Voduț (M. Matei 30)
FC Voluntari I: Hânțescu (Balauru 60) – B. Vasile (M. Leasa 65), Poverlovici, S. Rădoi, Crăciun – C-tin. Roșu, Lircă, Todoran, Stan – D. Ene, M. Matei (A. Bălan 60)

Deac, Cârstocea și Achim au acuzat ușoare contracturi și nu au fost folosiți în acest amical.

În următoare perioadă, FC Voluntari mai are programate încă trei amicale după cum urmează:

sâmbătă, 7 februarie: FC Voluntari – FC Spartaki Tskhinval (locul 4 în prima ligă a Georgiei)
marți, 10 februarie: FC Voluntari – SV Eltendorf (locul 2 în Meisterschaft: II. Liga Süd Austria)
joi, 12 februarie: FC Voluntari – Spartak Moscova II (locul 1 liga 3 Rusia)

Foto: FC Voluntari

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 18:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă