FC Universitatea și-a amânat reunirea cu două zile!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 15:26 Pregătiri, amicale
FC Universitatea** și-a amânat reunirea cu două zile!

Conducerea echipei FC Universitatea Craiova a decis astăzi să amâne reunirea lotului cu două zile față de cum stabilise inițial. În urma ultimelor probleme de care s-a lovit clubul oltean, oficialii acestuia îi vor chema la antrenamente pe jucători în data de 22 ianuarie, de la ora 12:00.

Cea mai mare problemă a echipei alb-albastre este că nu au unde să se antreneze după ce li s-a interzis accesul în Complexul „Ion Oblemenco”.

Iată comunicatul emis de FC Universitatea în care decide amânarea reunirii:

„Având în vedere situația excepțională intervenită în urma interdicției impuse de către Municipiul Craiova de a intra în Complexul „Ion Oblemenco” pentru a ne pregăti și pentru a ne desfășura activitatea în condiții normale, se amână reunirea echipei de fotbal Universitatea Craiova pentru data de 22.01.2014, orele 12.

Totodată, FC Universitatea Craiova așteaptă până luni, 20.01.2014, un comunicat din partea municipalității cu privire la ridicarea restricției instituite în mod ilegal de a folosi baza sportivă Ion Oblemenco.

FC Universitatea Craiova”

Astăzi, președintele Marcel Iancu, antrenorul Nicolo Napoli și secundul Dragon Bon, dar și cei doi căpitani de echipă, Mădălin Ciucă și Robert Săceanu, au fost la Primăria Craiova pentru a îndupleca pe Lia Olguța Vasilescu să-i permită FC Universității accesul în complexul „Ion Oblemenco”. Primarul a vorbit doar cu antrenorul italian, căruia i-a comunicat că nu are calitatea de a solicita dreptul de acces în complexul „Ion Oblemenco”, doar adminstratorul judiciar al firmei aflate în insolvență putând adresa o cerere în acest sens.

Marius ANGHEL 17 Jan. 2014, 15:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă