FC Universitatea s-a reunit! Gângioveanu, marea surpriză din lotul „juveților”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 16:06 Pregătiri, amicale
  • Cu o întârziere de o săptămână, generată de imposibilitatea de a avea acces la baza sportivă aferentă stadionului „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova s-a reunit. Fotbaliștii au efectuat astăzi vizita medicală, iar prezența lui Gângioveanu, care începuse pregătirea cu Vâlcea, a fost marea surpriză din lotul „juveților”.

 

Amânată cu o săptămână, reunirea echipei lui Adrian Mititelu a avut loc direct la Policlinina pentru Sportivi, unde jucătorii au efectuat vizita medicală. Față de prima parte a sezonului, noutățile au fost: Cosmin Gângioveanu (24 de ani, liber de contract, revenit după o pauză de doi ani), Daniel Bălan (34 de ani, Rapid CFR Suceava), Sergiu Popescu (30 de ani, ACS Podari), Ionuț Tătaru (24 de ani, Pandurii), Roberto Dumitru (19 ani, Pandurii), Alexandru Cristea (30 de ani, Dunărea Galați).

Străinii Stephane Acka, Milan Mitic, Bozidar Cosic și Michael Baird nu au vize de ședere în România.

Sub conducerea directorului tehnic Emil Săndoi și a antrenorului Nicolo Napoli, lotul alb-albaștrilor se va pregăti în Bănie până pe 5 februarie, cu alergări în Parcul Romanescu, iar între 8 și 21 februarie este prevăzut un cantonament în afara țării.

Lotul prezent la reunirea FCU Craiova: 

Portari: Hotoboc, Preda.
Fundași: Ciucă, Bălașa, D. Bălan, Bușu, Ciocârlă, Cruceru, Tătaru, Goge.
Mijlocași: Săceanu, Frăsineanu, Gângioveanu, Mârzeanu, Rioșanu, N. Nicolae, V. Gheorghe, S. Popescu, R. Dumitru, Al. Cristea.
Atacanți: Stoianof, Claudiu Bălan, Ripoli, Căle, Adrian Mititelu jr.

Articol scris de Cosmin STAICU
Foto: Florin CEAUȘU

Marius ANGHEL 27 Jan. 2014, 16:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă