FC Universitatea, potop de goluri într-un amical cu o echipă din Liga 5

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 15:52 Pregătiri, amicale
FC Universitatea,** potop de goluri într-un amical cu o echipă din Liga 5

FC Universitatea Craiova a câștigat, astăzi, pe terenul adversarei, cel de-al treilea amical pe care l-a disputat în această perioadă de pregătire. Echipa pregătită de Ștefan Nanu s-a impus cu 11-0 în fața formației SC Poiana Mare, locul 3 din Seria I a Ligii a V-a Dolj. Golurile au fost marcate de Ripoli (3), Stoianof (2), Bușu (2), Roman, Goge, Andrei Preda (penalti) și de un jucător advers. Confruntarea a început cu două ore mai târziu față de cum fusese stabilită inițial, de la 10 la 12, la rugămințile primarului Marin Vintilă.

Partida a fost arbitrată de antrenorii secunzi ai Universității, la centru fiind Dragoș Bon, iar la una din tușe Florin Dumitru, la cealaltă aflându-se un jucător de rezervă al gazdelor.

FC Universitatea: Hotoboc – Cruceru, Ciucă, Bălașa, Bușu – Săceanu, Mârzeanu, Roman, Goge – Stoianof, Ripoli. Au mai intrat: Andrei Preda, Jackie Nicolae și Sergiu Popescu. Claudiu Bălan și Eugen Rioșanu nu au jucat din cauza unor accidentări.

„A fost un joc de pregătire, un antrenament care ne prinde bine. Mi-a plăcut atitudinea băieților, au alergat mult. Am susținut acest joc pentru că aveam nevoie să ne obișnuim cu așezarea în teren și cu posesia. Urmează o săptămână grea pentru noi din punct de vedere al pregătirii. Trebuia să plecăm de astăzi la Severin, dar o vom face mâine dimineață, după primul antrenament.”, a spus Ștefan Nanu pentru Gazeta de Sud.

Acka, Gheorghe și Frăsineanu au decis să plece

Din lotul Universității au „dispărut” Stephane Acka, Vasile Gheorghe și Cornel Frăsineanu, jucători care au decis să nu mai continue cu echipa craioveană. „Nu s-au înțeles cu conducerea și nu au vrut să mai continue cu noi. Este o pierdere mare, dar mergem înainte și trebuie să o scoatem la capăt, chiar dacă ne va fi foarte greu”, a mai spus Nanu.

Până acum, FC Universitatea a mai susținut amicale cu Atletic Bradu, scor 1-0, și cu Minerul Motru, scor 0-2.

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 15:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă