FC Universitatea, înfrântă la Motru de „mineri”!

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 19:48 Pregătiri, amicale
FC Universitatea,** înfrântă la Motru de

Minerul Motru și FC Universitatea Craiova s-au întâlnit astăzi într-un meci amical pe terenul sintetic din Motru, pentru a cincea oară în acest sezon. De această dată s-au impus jucătorii lui Gabriel Zahiu, scor 2-0, exact rezultatul cu care gorjenii pierdeau pe stadionul „Ion Oblemenco”, la revenirea echipei lui Napoli la Craiova, în ultimul meci disputat anul trecut în Liga a II-a.

Cu această ocazie s-a experimentat sistemul cu șase arbitri, meciul fiind condus de: Sebastian Colțescu, Catălin Găman, Nicușor Flueran, Dragoș Iliescu și Daniel Mitruți. În repriza secundă, Găman a devenit central, iar Colțescu supraveghea jocul din spatele unei porți.

„Minerii” au deschis scorul în minutul șase prin Fărcășanu, care a profitat de o greșeală în defensiva craiovenilor și a marcat rămas singur cu Hotoboc. La începutul primei reprize și-a făcut apariția și Marin Condescu, managerul general al Universității, însă prezența sa la meci nu a fost de bun augur pentru jucători, care au mai primit un gol în minutul 69. Trașcă a reluat cu capul centrarea venită din corner și l-a executat pe Preda, intrat la pauză.

Minerul Motru a început jocul cu: Popescu – Trașcă, Dicu, Inclăzan, Neacșu – Unguru, Speroni, Stancu, Nicolos – Trifu, Fărcășanu.

FC Universitatea a utilizat formula: Hotoboc – D. Bălan, Ciucă, Tătaru, Bușu – V. Gheorghe, Mârzeanu, Goge, Roman – Ripoli, Stoianof.

Ambii tehnicieni au folosit, în repriza secundă, tot lotul pe care l-au avut la dispoziție.

Articol scris de Mirela APOSTOL

Foto: editie.ro

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 19:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă