FC Universitatea Craiova se pregătește la Balș

Mihai Andries 21 Mar. 2014, 11:19 Pregătiri, amicale
FC Universitatea Craiova** se pregătește la Balș

După ce la sfârșitul lunii februarie au fost surprinși pregătindu-se la Leamna, un sat din comuna Bucovăț din Dolj, jucătorii de la FC Universitatea Craiova și-au găsit o nouă locație unde își desfășoară antrenamentele.

Lotul formației patronate de Adrian Mititelu a găsit înțelegere la Balș, iar formația din Bănie a desfășurat săptămâna trecută, dar și zilele acestea, ședințe de pregătire pe stadionul de pe Olteț. Informația a fost confirmată de tehnicianul de la FC Balș, Victor Naicu, care a spus că suprafața de joc a stadionului „Parc” arată din ce în ce mai rău.

„Avem probleme mari cu suprafața de joc de pe Stadionul «Parc». Este uscată, nu are iarbă, jucătorii nu își pot ține echilibrul pe teren, va arăta și mai rău. Craiova se antrenează la Balș, suntem de acord să-i ajutăm, sunt ai noștri! Au făcut trei-patru antrenamente săptămâna trecută și câteva zilele acestea. Probabil vor mai veni și pe viitor. Vrei să-i ajutăm, pentru că sunt ai noștri. Este păcat de ce se întâmplă la acest club”, a spus Naicu.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 21 Mar. 2014, 11:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă