FC Timișoara s-a impus lejer cu ACS Recaș, 5-0

25 Feb. 2012, 14:42 Pregătiri, amicale

FC Timișoara a disputat în această dimineață un amical, la Recaș, contra liderului Seriei a V-a a Ligii a III-a. Echipa antrenată de Valentin Velcea s-a impus, în 105 minute (60 prima repriză și 45 cea de-a doua), împotriva lui ACS cu 5-0. În fața a circa 250 de spectatori, Axente, Popovici, Boștină și Adrian Popa (92, 100) au înscris în poarta „verzilor”.

Timișorenii au deschis scorul greu, aproape după o jumătate de oră, prin Axente (28), atacantul profitând de centrarea perfectă a lui Sandu. După o oră, Popovici (62) a dublat avantajul în urma centrării lui Boștină, ca imediat pasatorul de la golul doi (65) să scape pe contraatac și să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor.

După timpul regulamentar al unui joc normal, Adrian Popa (92) a marcat și el în poarta recășenilor cu un șut de la 16 metri, asta și datorită gravei erori a portarului Dubou, care a scăpat mingea printre picioare. Scorul final a fost stabilit în minutul 100, tot de Adrian Popa, atacantul împingând mingea în plasă la centrarea din corner a lui Dobricean.

Înainte de ultimele două goluri ale fotbaliștilor lui Vali Velcea, Recașul a fost aproape de gol prin Andronic (75), însă bara s-a opus, la fel întâmplându-se și la șutul lui Adrian Popa la faza imediat următoare.

Poli a evoluat în prima repriză în formula: Lepmets – Belu, Scutaru, Mera, Sandu – Chiș, Zaluschi, Poparadu – Goga, Axente, Cârstea, iar în cea de-a doua în: Kirev – Dăruială, Petcuț, Ilie, Zele – Fuchs, Gorobsov, Dobricean – Popa, Boștină, Popovici. Antrenor: Valentin Velcea

ACS Recaș: Amarinei – Mânecan, Ștreangă, Șeroni, Ticană, Chivoiu, Rogozinaru, Boldea, Nanu, Andronic, Szekely. În repriza a doua au mai intrat: Dubou – Opriș, Cociorvă, Moroșan, Paleacu, Magdaș și Ciobanu. Antrenor: Cosmin Petruescu.

Articol scris de Marius ANGHEL și Radu FAUR

Foto: Istvan Szasz

25 Feb. 2012, 14:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă