FC Snagov a umilit FC Argeș

11 Aug. 2011, 15:49 Pregătiri, amicale
FC Snagov** a umilit FC Argeș

FC Snagov a obținut, ieri, victoria cu cea mai mare diferență de scor din această perioadă de pregătire. Ilfovenii au bătut cu 6-1, pe teren propriu, pe FC Argeș, într-un meci cu de toate: penalty, cartonașe roșii și multă ploaie.

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și-a luat elan încă din prima repriză, intrarea la cabine făcându-se la scorul de 3-1. Brazilianul Joabe a deschis scorul, ca pe parcursul jocului Cristea și Bereșoae să-și treacă și ei numele pe lista marcatorilor. Golul oaspeților a fost reușit de Dănuț Ivănică.

La reluare, FC Snagov a continuat să domine cu toate că gazonul și condițiile meteo s-au învitregit. Viorel Dinu (foto) a reluat seria de goluri cu o reușită de la punctul cu var, ca mai apoi, Adriano și autogolul unui fundaș piteștean să pună capăt golurilor ilfovene. De partea cealaltă, Ivănică a mai punctat încă odată pentru formația.

În ultimele 15 minute ale meciului spiritele s-au încins, rezultatele putându-se observa în cele patru eliminări dictate de arbitrul întâlnirii. Nistor a fost primul ce a trebuit să părăsească mai repede terenul, la câteva minute fiind urmat de un jucător al lui FC Argeș. Hanca și Mihai Dumitru au acumulat și ei câte două cartonașe galbene până la final, lăsându-și echipa în șapte jucători de câmp.

„Într-adevăr, am obținut o victorie la scor, însă asta nu e important acum. Astfel de rezultate sunt importante atunci când se joacă pe puncte, pe bani și în clasament.”, a spus la final antrenorul second al ilfovenilor, Anton Petrea.

FC Snagov: Baruch – Ad. Popa, Zeciu, L. Filip, D. Bratu – R. Iancu, Bereșoae, V. Dinu, Joabe, M. Florea – Cr. Cristea. La pauză au intrat: Oghinciuc – M. Dumitru, Adriano, Hanca, Alex, A. Nistor, Al. Stancu și Bâtfoi.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC Argeș: Ad. Rusandu (45 F. Croitoru) – D. Ghiță, C. Negoiță, Wallace, Cr. Andrei (45 Beuran), A. Popa (55 R. Stancu), Al. Răuță (65 Gherase), M. Cârstoiu, M. Vintilă (45 Ct. Tudor), Ivănică, R. Cârstea.
Antrenor: Viorel Dumitrescu

FC Snagov își va încheia seria meciurilor amicale sâmbătă, atunci când se va deplasa la Brazi pentru a juca împotriva Chimiei. Într-un precedent amical dintre cele două echipe, prahovenii au câștigat cu 7-3.

Articol scris de Marius ANGHEL

11 Aug. 2011, 15:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă