FC Snagov a pierdut primul amical, cu Turris

01 Feb. 2012, 18:26 Pregătiri, amicale

În primul amical al pregătirii de iarnă, FC Snagov a pierdut, scor 1-2, pe teren propriu, pe sinteticul de la Ghermănești, în fața echipei din Liga a III-a, Dunărea Turris Turnu Măgurele. Pentru ilfoveni a marcat Bâtfoi, în timp ce pentru Turris a înscris Zanfir și Ungureanu.

Pe o vreme cu multe grade minus, ilfovenii de la FC Snagov au clacat în primul lor amical de când au dat startul pregătirii. Terenul acoperit de zăpadă le-a dat și mai mult de muncă celor 22 de jucători, primii care au profitat de „avantajele” alunecușului fiind gazdele. Buduroi i-a pasat lui Bâtfoi (35), atacantul deschizând primul scorul și datorită unei erori în lanț a apărării Turris-ului. Zanfir (40) a egalat înainte de pauză, iar la reluare, Ungureanu (65- pen.) a punctat decisive de la punctul cu var.

FC Snagov – Turris 1-2
Bâtfoi (35) / Zanfir (40), Ungureanu (65 – pen.)

Snagov: Măcelaru – M. Dumitru, M. Cosma, Vasile, Bg. Stelea jr. – Buduroi, Bâtfoi, Covaciu, Al. Stancu – Matei, Plăvițiu. Au mai jucat: Micu – Alberto, I. Florea, Arsene, S. Dumitrescu, E. Matei.

Turris: Neagu – Mușat, Ionică, Ciocan, Nichita – Alexandru, Zanfir, Ilin, Peteleu – S. Radu, Stanciu. Au mai evoluat pe parcursul reprizei a doua: Niculescu, Ungureanu, Moroflei, Trică, Toncea, Pitu, Sanda, Săraru.

După victoria cu FC Snagov, Turris își continuă pregătirea la baza stadionului „Voința” din București, iar sâmbătă, la Izvorani, de la ora 14:00, vor juca din nou cu o echipă din Liga 2, Victoria Brănești. Pregătirea pe plan local va continua până la jumătatea lunii februarie, atunci când echipa va pleca într-un cantonament la Băile Tușnad.

Articol scris de Marius Anghel
Foto: Raul Mihai

01 Feb. 2012, 18:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă