FC Rapid a încheiat turneul din India pe ultimul loc în Grupa A. Giuleștenii au pierdut și cu brazilienii de la Atletico Paranaense

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 23:18 Pregătiri, amicale
FC Rapid a încheiat turneul din India pe ultimul loc în Grupa A.** Giuleștenii au pierdut și cu brazilienii de la Atletico Paranaense

FC Rapid a încheiat pe ultimul loc în grupa A a turneului amical pe care l-a disputat în India, sub Volyn Lutsk, Watford U23 și Atletico Paranaense U23. Jucătorii lui Dan Alexa au pierdut și meciul cu echipa sub 23 de ani a brazilienilor de la Atletico Paranaense, scor 0-1.

În ciuda dominării și a cel puțin patru ocazii de gol ratate de Morar, trei dintre ele, și Popa, FC Rapid a intrat la vestiare, la pauză, la egalitate cu Atletico Paranaense. Brazilienii au demonstrat însă în partea a doua a jocului de ce nu au pierdut în precedentele două meciuri din acest turneu și au reușit să puncteze decisiv, în minutul 63, prin Maurício. Giuleștenii s-au văzut astfel învinși pentru a doua oară în turneul din India, au acumulat un singur punct în trei meciuri și s-au clasat pe un dezamăgitor ultim loc în Grupa A.

Cum parcursul în acest turneu a luat sfârșit pentru Rapid, conducătorii echipei încearcă să mai programeze încă două jocuri de pregătire în perioada în care vor mai sta în India, unul dintre adversari urmând a fi Argentina U23, din Grupa B.

Dan Alexa a început meciul cu brazilienii în formula: Draghia – N. Vasile, Kusnir, Avrămia, Fota – Luque, R. Costin, Trandu – Nkoyi, V. Morar, I. Popa.

În turneul din India, FC Rapid a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu ucrainenii de la Volyn Lutsk, 0-2 cu echipa sub 23 de ani a englezilor de la Watford și 0-1 cu echipa sub 23 de ani a brazilienilor de la Atletico Paranaense.

Foto: thefootballmind.com

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 23:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă