FC Olt, victorie la scor de neprezentare cu FCM Târgoviște!

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 15:44 Pregătiri, amicale
FC Olt, victorie la scor de neprezentare cu FCM Târgoviște!

FC Olt s-a impus cu scorul de 3-0 în cel de-al patrulea amical al iernii, disputat în compania formației din eșalonul al treilea, FCM Târgoviște. Tehnicianul Dan Oprescu a trimis pe teren jucătorii tineri ai clubului.

După victoria cu 4-0 în fața celor de la Minerul Motru, FC Olt Slatina a continuat cu o victorie amicalul disputat în compania formației din eșalonul al treilea, FCM Târgoviște. Scorul a fost deschis, în prima repriză, de Cristian Ciobanu. În urma unei pătrunderi în careu, mijlocașul a trimis în poartă pe lângă goalkeeper-ul formației dâmbovițene. În actul secund, slătinenii au mai punctat de două ori pe tabelă. Cuedan a transformat un penalty obținut de Ivănică, în timp ce Huțanu a închis tabela cu o reluare de cap din marginea careului mic.

Tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a utilizat, în amicalul cu gruparea din eșalonul al treilea, în mare parte jucătorii tineri ai lotului. Ceilalți componenți ai echipei au susținut, la finalul jocului de verifiecare, antrenament pe „sinteticul” de la Bradu.

„Am jucat cu opt jucători sub 21 de ani în teren, s-au comportat bine, ținând cont de adversarul pe care l-am avut”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Divizionara secundă slătineană va continua, vineri, seria meciurilor de pregătire. În aceste prime patru amicale, jucătorii antrenați de Dan Oprescu au înregistrat două remize și două victorii.

FC Olt Slatina: Bugiu (Moșoșanu – Perșinaru), C. Căpățînă (Bogdanovici), Gherghe, Marincău (Wallace), Covalschi, M. Căpățînă (Huțanu), Vîlcică, Cuedan (Ignea), Fl. Ștefan, Ciobanu, Ivănică.

FCM: Bica – Neagu, Coman, Olteanu, Cernea – Daia, Gâldău, Lungeanu, Mândru – Popa, Lețu. Au mai jucat: Timofte, Mihăilă, Enescu, Dragnea, Zgâmbău. Antrenor: Haralambie Becheanu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 13 Feb. 2014, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă