FC Olt, test cu Caransebeș

28 Feb. 2012, 18:00 Pregătiri, amicale
FC Olt,** test cu Caransebeș

Continuă seria amicalelor disputate înaintea returului de campionat. FC Olt Slatina se va deplasa mâine la Bradu, pentru a întâlni formația Autocatania Caransebeș. Pentru „principalul” Dan Oprescu meciul este un bun prilej de a pune la punct ultimele detalii din jocul echipei.

După victoriile obținute săptămâna trecută la Motru și Rovinari, alb-vișiniii dispută un nou joc de verificare în compania unei formații de Liga a III-a. Autocatania Caransebeș va fi adversarul celor de la FC Olt într-o partidă care se va desfășura pe terenul sintetic de la Bradu, cu începere de la ora 14.00. Tehnicianul Dan Oprescu spune că achizițiile iernii s-au adaptat rigorilor clubului de eșalon secund și este încrezător într-un parcurs bun în ultima jumătate a sezonului

„Eu cred că fotbaliștii nou-veniți se prezintă foarte bine. Așa cum am mai spus, grupul i-a integrat foarte bine pe jucători și cred că n-au fost probleme de genul acesta. De fapt, i-am și auzit că se simt foarte bine la noi la echipă”

Oprescu speră să poată avea mai multe soluții în linia ofensivă și așteaptă în continuare aducerea unui fotbalist în avanposturi.

„Ne lipsește un atacant pe un anume profil. E posibil să apară, e posibil să nu mai apară. Așa cum am mai spus lotul e în continuă schimbare”

FC Olt va încheia weekend-ul viitor seria jocurilor de verificare ale iernii. Echipa slătineană va avea sâmbătă ca adversară, în deplasare, formația Minerul Mătăsari.

Sursa: Olt TV

28 Feb. 2012, 18:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă