FC Olt susține, pe teren propriu, primul amical al iernii, cu CSM Râmnicu Vâlcea

Mihai Andries 03 Feb. 2015, 19:24 Pregătiri, amicale
FC Olt susține, pe teren propriu,** primul amical al iernii, cu CSM Râmnicu Vâlcea

Dacă înainte de plecarea în cantonament a susținut câteva jocuri-școală, FC Olt Slatina dă, miercuri, startul amicalelor iernii. Gruparea pregătită de Dan Oprescu primește vizita colegei de serie, CSM Râmnicu Vâlcea.

Divizionara secundă slătineană susține primul amical al iernii pe teren propriu. CSM Râmnicu Vâlcea, echipă aflată în afara play-off-ului, este adversara grupării pregătite de Dan Oprescu în primul test de după cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei. Meciul se va disputa, miercuri, 4 februarie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”. Tehnicianul grupării slătinene va rula, cel mai probabil, tot lotul aflat la dispoziție. 

Oprescu nu va conta, în aceste jocuri, pe Covalschi, testat de Dinamo în cantonamentul din Spania. De asemenea, juniorul Coțofană a fost împrumutat la echipa din eșalonul al treilea, Sportul Vișina. 
 
Sporting Roșiori, următoarea adversară
 
După jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt Slatina va continua seria amicalelor, de data aceasta în compania unei echipe de nivel inferior. Sporting Roșiori, echipă ce activează în eșalonul al treilea, va fi adversara slătinenilor în al doilea amical al iernii. Meciul se va disputa, sâmbătă, tot de la ora 11.00, pe „sinteticul” de pe „1 Mai”. Pe 11 februarie, FC Olt Slatina va întoarce vizita celor de la CSM Râmnicu Vâlcea. 
 
Divizionara secundă slătineană va susține șase meciuri amicale până la începerea minireturului. În primul meci oficial, programat pe 28 februarie, FC Olt Slatina va evolua în deplasare, în compania celor de la CS Mioveni, echipă aflată două locuri mai sus în clasamentul seriei.
 
Sursa: Gazeta Nouă

 

Mihai Andries 03 Feb. 2015, 19:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă