FC Olt – Sporting Roșiori a fost anulat. Slătinenii vor juca între ei

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 16:02 Pregătiri, amicale
FC Olt - Sporting Roșiori a fost anulat.** Slătinenii vor juca între ei

FC Olt ar fi trebuit să primească, sâmbătă, în cadrul unui joc de pregătire, vizita formației din eșalonul al treilea, Sporting Roșiori. În ziua premergătoare jocului, echipa teleormăneană a anunțat că nu va mai face deplasarea la Slatina, din cauza indisponibilităților din lot.

Nefiind timp pentru perfectarea unui alt amical, gruparea slătineană va susține un joc-școală, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”.

Manșa retur cu CSM Râmnicu Vâlcea s-ar putea juca la Slatina
 
Altfel, FC Olt va susține, pe 11 februarie, manșa retur a amicalului cu CSM Râmnicu Vâlcea. Inițial, meciul era programat în Zăvoi, însă, dacă condițiile meteo vor fi nefavorabile, atunci jocul se va disputa tot pe sinteticul de la Slatina.
 
„Este posibil ca meciul de miercuri cu Vâlcea să-l jucăm tot acasă. Cei de la Vâlcea au spus că nu au condiții la fel de bune, dacă vremea va fi urâtă”, a precizat directorul sportiv al grupării FC Olt Slatina, Doru Alexe.
 
FC Olt Slatina are programate, în această iarnă, șase meciuri amicale, printre adversare mai aflându-se CSO Filiași și Urban Titu. Pentru data de 14 februarie oficialii clubului nu au stabilit partenera de joc, existând discuții în vederea perfectării unui joc cu o echipă din primul eșalon.

Nuno Claro: „E important că am marcat și nu am primit gol”

Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Nuno Claro, aflat între buturi, în prima repriză a amicalului cu CSM Râmnicu Vâlcea, încheiat cu o victorie la scor, 3-0, spune că rezultatele sunt importante pentru moral.

Portughezul a menținut tabela neschimbată, la scorul de 1-0, când a apărat un penalty, comis de Anghelina. Experimentatul portar al divizionarei secunde slătinene consideră important faptul că echipa a marcat destul de mult în primul joc de pregătire, în condițiile în care nici nu a încasat gol.

„A fost primul meci, am câștigat, dar mai avem mult de lucrat până când vor începe meciurile din retur. Da, normal, ne-a interesat rezultatul, pentru moralul întregii echipe. E important că am marcat și nu am primit gol. Va fi o luptă foarte grea pentru menținerea în play-off, dar pentru asta ne pregătim”, a declarat goalkeeper-ul celor de la Slatina.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Feb. 2015, 16:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă