FC Olt și-a perfectat un amical cu CSM Râmnicu Vâlcea!

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 13:52 Pregătiri, amicale
FC Olt și-a perfectat un amical** cu CSM Râmnicu Vâlcea!

Divizionara secundă slătineană a perfectat un prim amical în compania colegei de serie, CSM Râmnicu Vâlcea.

Având în vedere faptul că în stagiunea de primăvară nu se vor întâlni, disputându-se deja manșa tur-retur, cele două grupări vor susține un joc de verificare pe 22 februarie, ultimul de altfel înaintea începerii campionatului. FC Olt Slatina are programate, în această iarnă, undeva la zece amicale, însă deocamdată nu au fost stabilite partenerele de joc.

„Nu am stabilit deocamdată locul de disputare a amicalului cu CSM Râmnicu Vâlcea, aceste detalii urmând a le fixa înaintea jocului. În orice caz, acest meci, programat pe 22 februarie va fi ultimul, pentru că după aceea vor începe meciurile rămase din retur”, a declarat directorul sportiv, Doru Alexe.

Vizita medicală e pe 10 ianuarie

 FC Olt Slatina se va reuni cel mai devreme, startul pregătirilor în vederea abordării stagiunii de primăvară urmând a se da pe 6 ianuarie. Lotul aflat sub comanda antrenorului Dan Oprescu va efectua vizita medicală câteva zile mai târziu, pe data de 10 ianuarie, la Policlinica Sportivă Craiova. În perioada 20 ianuarie-1 februarie, divizionara secundă va susține stagiul pregătirii centralizate. Complexul Național Sportiv din Poiana Brașov va fi, timp de 12 zile, gazda jucătorilor grupării FC Olt Slatina.

În cantonament, slătinenii nu vor disputa jocuri de verificare, antrenorul Dan Oprescu evitând accidentările în perioada bazată pe acumulări. Meciurile rămase din retur vor fi reluate pe 1 martie, atunci când FC Olt Slatina va primi vizita Universității Craiova.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 13:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă